Worker Itä-Suomi Oy

Siivooja Heinävedelle

  • Sijainti Heinävesi
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 14:00
  • 30.05.2024, 14:00

Siivooja Heinävedelle

Siivooja Heinävedelle, Worker Itä-Suomi Oy, Heinävesi

Töitä tarjolla kokeneelle siivoojalle Heinävedellä!

Etsimme asiakkallemme Heinävedelle kokoaikaista siivoojaa siivoustyöhön, joka sisältää koti-, yritys- ja mökkisiivouskohteita. Tehtävässä pääset myös ottamaan vastuuta pienestä siivousporukasta. Tehtävään edellytetään B-luokan ajokorttia ja eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa. Töitä on tarjolla kesän ajaksi ja jos osoittaudut huipputyypiksi on sinulla mahdollisuus vakinaistua työsuhteeseen kesän jälkeen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!

TYÖSSÄ VAADITAAN:

      B-luokan ajokorttia
      Tarkkaa ja reipasta työotetta
      Sujuvaa suomen kielentaitoa
      Tiimityöskentelytaitoja
      Aiempaa kokemusta siivoustöistä

TARJOAMME SINULLE:

      TESin mukaisen tai sitä paremman palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan
      Mahtavan työporukan
      Oman Workerin yhteyshenkilön, joka tukee kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa
      Ammattimaiset varusteet ja työvälineet
      Mahdollisuuden vakinaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista alueen työmahdollisuuksista saat arkisin klo 9-15 Ella Itkoselta 050 554 0401 tai ella.itkonen@worker.fi

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan – joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.

Palkkaus:Kiinteistöpalvelualan TESin mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Ella Itkonen
ella.itkonen@worker.fi, 050 554 0401
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: