Vihdin kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

  • Sijainti Vihti
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.05.2024, 12:00
  • 27.05.2024, 12:00

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Vihdin kunta, Vihti

Perustuuko työsi kasvatusoptimismiin, positiiviseen työotteeseen ja yhteisöllisyyden periaatteeseen? Haluatko työskennellä kunnassa, jossa kuuluu lapsen ääni?

Etsimme sinua

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon Vihtiin toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta oppivassa yhteisössä. Vihdin kunnassa on avoinna määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä ajalla 1.8.2024-19.6.2025 Tehtävän ensimmäinen sijoituspaikka on Hiidenrannan päiväkodin alle 3-vuotiaiden ryhmä.

Päiväkodeissamme on työhönsä sitoutunut, innostunut ja motivoitunut henkilöstö. Varhaiskasvatuksessamme on vahva yhdessä toimimisen ja positiivisen pedagogiikan kulttuuri. Keskeisiä arvojamme ovat lapsen arvostava kohtaaminen ja lämmin vuorovaikutus. Työtäsi tukee varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, esiopetuksen kuraattori ja monialaisten toimijoiden yhteistyöverkosto.

Hiidenrannan 6-ryhmäinen päiväkoti sijaitsee Hiidenveden läheisyydessä rauhallisessa ympäristössä. Hyödynnämme päiväkodin monipuolista lähiympäristöä ja luontokohteita osana oppimisympäristöämme. Toimintamme lähtökohtia ovat huoltajien, lasten ja henkilöstön yhteisöllinen ja osallisuutta korostava arki. Henkilöstömme sitoutuneisuus luo pohjaa hyvälle ja rakentavalle yhteistyölle perheiden kanssa. Toimimme pääosin pienryhmissä. Pienryhmätoiminta mahdollistaa lasten yksilöllisten tarpeiden huomioimisen. Pidämme tärkeänä leikkiä ja sen merkitystä lasten hyvinvoinnille ja oppimiselle. Leikki tuottaa lapsille iloa ja mielihyvää. Pedagogisessa toiminnassamme tavoitteena on oppiva ja hyvinvoiva lapsi.

Hiidenrannan päiväkodissa tarjoamme lapsille turvallisen yhteisön kasvaa ja kehittyä.

Odotamme sinulta yhteistyötaitoja ja yhteisöllisyyteen sitoutumista. Arvostamme erityisesti sensitiivisyyttäsi lapsen vuorovaikutuksessa ja moninaisuuden kohtaamisessa. Viihdyt meillä, mikäli koet tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnä olevan vuorovaikutuksen sekä itsesi kehittämisen.
Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle:
– Suunnitelmallisen perehdytyksen
– Ammattitaitoisen työyhteisön ja läsnäolevan esihenkilön
– Erinomaiset koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
– Henkilöstöetuina mm. ePassilla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluita, BREAK PRO taukoliikuntaohjelman, alennuksia vihtiläisistä yrityksistä
– Työterveyshuollon palvelut
– Työhöntulotarkastuksen työterveydessä
– Kunta-alan lomaetuudet

Lisätietoja: Päiväkodin johtaja Minna Lammi (yksikön esihenkilö), p. 050-3024403 etunimi.sukunimi@vihti.fi

Työ alkaa 1.8.2024 . Hakuaika päättyy ja hakemukset toimitetaan 27.5.2024 klo 12 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain VIH-03-283-24)

Haastattelut järjestetään viikolla 22.

Vihdin kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2394,67 € +mahdollinen k
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Päiväkodin johtaja Minna Lammi p.050-3024403 minna.lammi@vihti.fi
Tiedustelut arkisin klo 8-14.
Yhteystiedot:minna.lammi@vihti.fi, 0503024403
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: