Verkanappulat Oy

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Kaarinan

  • Sijainti Kaarina
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.05.2024, 23:59
  • 27.05.2024, 23:59

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Kaarinan

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Kaarinan, Verkanappulat Oy, Kaarina

Tulevaisuus on käsissämme! Meidän tehtävämme on kasvattaa lapsille vastuullisuuden juuret ja yhteisöllisyyden siivet, ja luoda kasvuympäristö, jossa tulevaisuuden toivomme oppivat kyvyn toimia yhteiskunnassa ja löytävät halun rakentaa tulevaisuutta.
Haluaisitko sinä vaikuttaa tulevaisuuteen? Me vaikutamme joka päivä.
Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Kaarinaan.
Olemme suurin suomalaisomisteinen yksityinen varhaiskasvatuksen palveluntarjoaja ja toimimme valtakunnallisesti 31 toimipisteessä. Konsernissamme on neljä yritystä, joissa on suomen- ja ruotsinkielinen kasvupolku, englannin ja espanjan kielirikaste-toiminto, sekä kaksi Montessori-päiväkotia. Pedagogiikkamme korostaa kielellisiä ja sosiaalisia taitoja. Ruokakasvatuksessamme pääpainona on kotimaisuus, luomu sekä lähituotetut raaka-aineet.

Mitä tarjoamme sinulle
Pääset rakentamaan uudistuvaa yritystä ja monipuolisia varhaiskasvatuksen palveluja. Mahtavat kollegat ja kiertävät varhaiskasvatuksen erityisopettajat auttavat tiimiäsi kasvatustyön kiemuroissa. Pääset kehittämään osaamistasi yrityksemme omissa osaamisen kehittämisen ohjelmissa. Osaamistasi vastaavan kokonaispalkan lisäksi saat erottuvia työsuhde-etuja.

Mitä odotamme sinulta
Sinulla on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus. Haluat olla suunnannäyttäjä, sinulla on kyky nähdä mahdollisuuksia, rohkeus kokeilla ja oppia. Autat muita onnistumaan ja sinulla on hyvät kohtaamis-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet valmis kehittämään ammattitaitoasi ja jakamaan oivalluksiasi menestyksen varmistamiseksi. Mikä tärkeintä, meillä sinun ei tarvitse todistella paikkaasi, haluamme, että olet juuri sellainen kuin olet.

Työsuhde ja hakuohjeet:
Työ alkaa elokuun alussa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 27.5.2024 osoitteeseen janita.suhonen@verkanappulat.fi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoa saat:
Päiväkodin johtaja Janita Suhonen, janita.suhonen@verkanappulat.fi, 050-3271133.

Palkkaus:Kiinteä palkka
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Päiväkodin johtaja Janita Suhonen, janita.suhonen@verkanappulat.fi
Yhteystiedot:Suhonen, Janita, janita.suhonen@verkanappulat.fi, 0503271133
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: