Veljekset Toivanen Oy

Työnjohtaja

  • Sijainti Ilomantsi
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 16.06.2024, 23:59
  • 16.06.2024, 23:59

Työnjohtaja

Työnjohtaja, Veljekset Toivanen Oy, Ilomantsi

Työnjohtajaksi Toivaselle

Veljekset Toivanen on vakaa ja pitkäikäinen yritys, jonka toiminta on laajentunut infrarakentamisesta monipuoliseksi suur- ja kaivosteollisuuden palveluntarjoajaksi. Toivanen on toiminut kaivosteollisuuden parissa vuodesta 2018 alkaen. Toimimme sekä avolouhoksilla että maanalaisissa kaivoksissa ja etsimmekin nyt työnjohtajia Pohjois-Karjalan ja Kainuun alueen toimipisteisiimme.

Työnjohtajana vastaat vuorosi tuotannosta yhteistyössä eri tukitoimien kanssa. Työmaan suunnittelu, johtaminen ja raportointi ovat keskeisiä työtehtäviäsi. Suunnittelet työryhmäsi työtehtäviä ennakkoon ja ohjaat toimintaa tehokkaaseen ja turvalliseen lopputulokseen. Työnjohtajana vastaat työmaan kokonaisvaltaisesta hallinnasta. Työturvallisuuden ja laadukkaan lopputuloksen vaaliminen ovat sinulle ominaisia tapoja työn suorittamiseen.

Työnjohtajana olet työhön tarttuva ryhmäpelaaja, etkä pelkää haastavia tilanteita. Toimit oma-aloitteisesti vaativassa kaivosympäristössä. Työnjohtajalta edellytämme soveltuvaa koulutusta ja kokemusta kaivostöistä. Perehdytämme uuden työntekijän tehtävien pariin. Työssä onnistumisen tukena sinulla on apunasi yrityksen eri tukitoimet.

Tarjoamme työpaikan yrityksessä, jossa on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö, tekevässä ja hyvässä ilmapiirissä, jossa teet monipuolista työtä ja voit itse vaikuttaa miten organisoida kalenterisi ja työpäiväsi. ISO laatujärjestelmiä hyödynnetään aktiivisesti päivittäisessä toiminnassa.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla hyvä ja innostava asenne työhön sekä johtamisen taito. Odotamme hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi.

Keskustelemme työpaikasta mielellämme lisää joko kasvotusten tai puhelimitse.

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si yhteystietoineen. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Ari Keskitalo
Kaivostoimintojen päällikkö
Puh. 040 178 9887
ari.keskitalo@veljeksettoivanen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: