Valo-Valmennusyhdistys ry

Vastaava ohjaaja, Seinäjoki

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.05.2024, 16:00
  • 27.05.2024, 16:00

Vastaava ohjaaja, Seinäjoki

Vastaava ohjaaja, Seinäjoki, Valo-Valmennusyhdistys ry, Seinäjoki, Seinäjoki

Valo-Valmennusyhdistys ry
Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki
Vastaava ohjaaja
Haemme vastaavaa ohjaajaa Seinäjoen yksikköömme. Esihenkilönä hän johtaa päivittäistä toimintaa ja vastaa talouden seurannasta sekä yksikön kehittämisestä. Yksikkö tuottaa tällä hetkellä kuntouttavan työtoiminnan palveluita sekä nuorten työpajatoimintaa ja toteuttaa Oppien kohti työtä -ESR-hanketta kumppaneiden kanssa.
Valo-Valmennusyhdistys työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Teemme aktiivista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa tukeaksemme ihmistä hänen omaa elämäntilannettaan ja tahtoaan kunnioittaen. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot ovat inhimillisyys, vastuullisuus, vaikuttavuus ja yhdessä onnistuminen. Tavoitteenamme on rakentaa ihmiselle ehjiä ja joustavia reittejä kohti sujuvaa ja mielekästä elämää osana yhteisöä ja yhteiskuntaa.
Hakijalta edellytämme:
-johtamis- ja tiimityöskentelytaitoa sekä valmiutta ottaa toiminnallinen ja taloudellinen kokonaisvastuu yksikön toiminnasta
-monipuolista viestintäosaamista
-sosiaalialan kokemusta ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa
-pätevyys Kelan:n Nuotti valmennukseen sekä Työkokeilu- ja työhönvalmennukseen
-hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
-sitoutumista Valo-Valmennuksen arvoihin
-aitoa halua työskennellä kohderyhmän parissa
Työsuhde alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.
Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi, otsikoksi Vastaava ohjaaja, Seinäjoki. Haku päättyy 27.5.2024. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Jari Rekola puh.040 7449817, soittoaika 21.5. ja 23.5.2024 klo 12-14:00 tai sähköpostilla: jari.rekola@valo-valmennus.fi
Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi.Tarjoamme sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edistää omaa työhyvinvointia. Käytössämme on myös säännöllinen työnohjaus. Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot ja etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus itse rakentaa työpäivien sisältöä. Meillä pääset kehittymään niin omissa kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme myös omaehtoista, työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet, ja meillä suhtaudutaan myönteisesti kehittämiseen ja ideointiin. Kansainvälisyys on osa Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaa, ja se mahdollistaa liikkuvuusmatkoja, verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä. Saat työhön työyhteisön ja esihenkilön tarjoaman tuen.
Tutustu organisaatiomme ja toimintaamme: www.valo-valmennus.fi

Palkkaus:Kiinteä palkka, Yksityisen sosiaalipalve
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi, otsikoksi Vastaava ohjaaja, Seinäjoki. Haku päättyy 27.5.2024. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Jari Rekola puh.040 7449817, soittoaika 21.5. ja 23.5.2024 klo 12-14:00
Yhteystiedot:Rekola+, Jari, jari.rekola@valo-valmennus.fi, +358407449817
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: