Validia Oy

Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyöpaikka Lohja

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Suljettu 26.05.2024, 23:59

Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyöpaikka Lohja

Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyöpaikka Lohja, 2 paikkaa, Validia Oy, Lohjan Validia-talo, Lohja

Hei nuori, tule viettämään kivaa kesää Lohjan Validia-talolle! Tarjoamme kesätyötä Tutustu työelämään ja tienaa -mallia noudattaen.

Validia on mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja haluamme tarjota myös koululaisille kesätyömahdollisuuden. Kesätyöpaikan kautta pääset tutustumaan sote-alaan ja saat omakohtaista, arvokasta kokemusta Validian toiminnasta sekä sote-alan työtehtävistä ja mahdollisuuksista. Validia on valtakunnallinen yritys, joka tarjoaa asumispalveluja, kuntoutusta, henkilökohtaista apua ja päivätoimintaa vammaisille ja vammautuneille henkilöille.

Työtehtävät ovat muun muassa ruokailuissa ja viriketoiminnassa avustamista sekä siivouksessa ja pyykkihuollossa avustamista. Meillä vietetään paljon aikaa asiakkaidemme kanssa ulkoillen, pelaillen tai vaikka musisoiden, ja pääset osaksi aktiviteetteja kanssamme. Me huolehdimme, että saat huolellisen perehdytyksen kaikkiin sinulle osoitettuihin tehtäviin.

Kesätyöt tehdään 1.6.-31.8.2024 välisenä aikana ja kesätyöjakson pituus on kaksi viikkoa tai 10 työpäivää. Palkkaa maksetaan 400 euroa sisältäen lomakorvauksen.

Lisätietoja antaa Lohjan Validia-talon yksikönjohtaja numerosta 044-4784597 tai sähköpostilla osoitteesta johanna.kopo@validia.fi

Palkkaus:Kiinteä palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:osapäivätyö, 30.0-40.0 tuntia viikossa
Yhteystiedot:Kopo, Johanna, johanna.kopo@validia.fi, 0444784597
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: