Validia Oy

Hoitaja tai alan opiskelija kesätyöhön Porslahden

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Hoitaja tai alan opiskelija kesätyöhön Porslahden

Hoitaja tai alan opiskelija kesätyöhön Porslahden, 4 paikkaa, Validia Oy, Porslahden Validia-talo, Helsinki

Tule viettämään kiva kesä työkaverinamme! Haemme nyt hoitajia Porslahden Validia-asunnoille kesäkaudelle 2024.

Meillä sinun on mahdollista tehdä kesäaikana tuntityötä tai pidempiaikaisia sijaisuuksia joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Voit olla valmis sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai lähihoitaja-, sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajaopiskelija. Haluamme tarjota kivan kesän vammaisalalla niin nuorille kuin alaa jo nähneillekin.

Yksikkömme asiakaskunta muodostuu fyysisesti vammaisista, vammautuneista tai neurologisesti sairaista asiakkaista. Vammaisten asumisyksiköissä meillä työskentelee eri alojen ammattilaiset, joista suurimmin edustettuna ovat lähihoitajat. Kesäksi haemme työkavereita hoitajan ja lähihoitajan tehtäviin. Nimike riippuu koulutustaustasta sekä suoritettujen opintojen määrästä.

Meillä autetaan asiakkaita elämään heidän näköistään arkea. Työtehtäviin kuuluu asiakkaan arjen perustoiminnoista huolehtiminen, lääkehoito, kirjaaminen sekä omahoitaja- ja virikehetkien tarjoaminen. Työtä ohjaa asiakkaan yksilöllinen palvelujen toteuttamissuunnitelma. Monipuolisten hoitotyötehtävien lisäksi hoitajamme järjestävät asiakkaillemme viriketoimintaa ja talon yhteisiä aktiviteetteja, kuten juhannustanssit, kesäkukkien istuttamista tai grillailua.

Validia on yhteiskunnallinen yritys ja kuulumme Vastuullinen Työnantaja -yhteisöön. Meille arvomme Inhimillisyys, Luottamus ja Oivallus sekä työssä viihtyminen on tärkeää. Tiedämme, että uudessa työssä aloittaminen voi aluksi jännittää, mutta työkaverit perehdyttävät ja auttavat mielellään uusia työkavereita. Voit siis olla ensimmäistä kesätyöpaikkaasi hakeva tai alan kokeneempi opiskelija tai ammattilainen, meillä pääset oppimaan uutta!

Toivomme sinulta
-Soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan tutkintoa tai alan opiskelijalta ensimmäisen vuoden opinnoista suoriutumista
-Vähintään 18 vuoden ikää
-Positiivista ja iloista yhdessä tekemisen asennetta
-Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Tarjoamme sinulle
-Näköalapaikan vammaishoitotyöhön sekä ammattitaitoisen työyhteisön
-Palkkauksen yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti
-Perehdytyksen osaamisesi mukaan
-Mahdollisuuden toivoa työaikoja sekä esittää vapaatoiveen
-Ilmaiset taukokahvit tai -teet
-Mahdollisuuden jatkaa työntekoa kesän jälkeenkin
-Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Työ alkaa sopimuksen mukaan, vaikka jo kevään aikana. Hakeminen meille on helppoa, jätät vain yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta. Hakuaikaa on 30.4.2024 asti, ja hakemuksia käsitellään hakuaikana. Haastattelut alkavat tammi-helmikuussa ja jatkuvat tarpeen mukaisesti läpi kevään. Voit olla yhteydessä rekry@validia.fi tai puhelimitse arkisin 044-7650965, niin rekrytointitiimimme antaa sinulle tarvittaessa lisätietoja rekrytoinnin etenemisestä.

Palkkaus:Muu, TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:rekry@validia.fi, 0447650965
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: