Vaasan Yliopiston Ylioppilaskunta

Talous- ja hallintoasiantuntija

  • Sijainti
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Talous- ja hallintoasiantuntija

Talous- ja hallintoasiantuntija, Vaasan Yliopiston Ylioppilaskunta, Vaasan yliopiston ylioppilaskunta

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta hakee

TALOUS- JA HALLINTOASIANTUNTIJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

VYY on nuorekas, noin 4 600 yliopisto-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset myös kehittymään työntekijänä.

Oletko oma-aloitteinen, täsmällinen ja järjestelmällinen ja pidät monipuolisesta työnkuvasta? Saatat olla etsimämme henkilö! Tehtävässä menestyminen edellyttää taloushallinnon tuntemusta ja kokemusta maksuliikenneohjelmistojen, erityisesti Netvisorin käytöstä. Toivomme, että sinulla on myös kokemusta muun yleishallinnon toteuttamisesta.

Talous- ja hallintoasiantuntijana pääasiallinen työtehtäväsi on ylioppilaskunnan osto- ja myyntireskontran hoito. mukaan lukien laskujen tiliöinti sekä myyntilaskujen laadinta. Vastaat myös ylioppilaskunnan palkanlaskennasta yhteistyössä pääsihteerin kanssa. Lisäksi avustat pääsihteeriä hallinnon prosessien ja yleishallinnollisten asioiden kehittämisessä ja toimeenpanossa, sekä toimit pääsihteerin hallinnollisena sijaisena tarpeen vaatiessa. Vastaat myös ylioppilaskunnan toimiston muusta asiakaspalvelusta yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Työnantajana pyrimme joustavuuteen ja etätyöskentely tehtävässä on myös mahdollista, vaikka haluammekin nähdä sinua silloin tällöin myös toimistollamme. Tarjoamme henkilöstöetuina sinulle mm. Epassin kautta liikunta- kulttuuri- ja hyvinvointiedun, sekä tuetun lounaan mahdollisuuden. Työkavereiksesi saat pääsihteerin lisäksi viestinnän ja edunvalvonnan asiantuntijat sekä osa-aikaisen jäsenpalveluassistentin, sekä yliopiston opiskelijoista koostuvan vuosittain vaihtuvan ylioppilaskunnan hallituksen.

Edellytämme sinulta korkeakouluopintoja tai loppututkintoa sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito, sekä netvisorin ja julkishallinnon ja ylioppilaskuntien toiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen työsuhde. Viikkotyöaikasi on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä saattaa sisältää satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Talous- ja hallintoasiantuntijan palkkauksessa noudatamme Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaryhmää III jolloin peruspalkkasi on 2227,84€ kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi tulevat työehtosopimuksen mukaiset koulutus- ja kokemuslisät.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.5.2024 mennessä osoitteeseen: Vaasan yliopiston ylioppilaskunta / pääsihteeri, PL 700, 65101 Vaasa tai sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@vyy.fi Hakemukset käsitellään anonymisoituina ja lopullisen valinnan päätöksestä tekee ylioppilaskunnan hallitus

Lisätietoja: Lauri Tuohiniemi VYY:n pääsihteeri, 044 324 8964, paasihteeri@vyy.fi

Palkkaus:Kiinteä palkka
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.5.2024 mennessä osoitteeseen: Vaasan yliopiston ylioppilaskunta / pääsihteeri, PL 700, 65101 Vaasa tai sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@vyy.fi
Yhteystiedot:Tuohiniemi, Lauri, paasihteeri@vyy.fi, +358405360233
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: