Uudenmaan Leipä Oy

Muu leipuri tai kondiittori

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.06.2024, 23:59
  • 15.06.2024, 23:59

Muu leipuri tai kondiittori

Muu leipuri tai kondiittori, Uudenmaan Leipä Oy, Uundenmaan Leipä Oy, Klaukkala, Nurmijärvi

Uudenmaan Leipä Oy on vuonna 1960 perustettu, Klaukkalassa sijaitseva leipomo-konditoria, jonka yhteydessä on oma, juuri remontoitu myymälä ja lounaskahvila.
Uudenmaan Leivässä työskentelee yli 30 osaajaa, jotka tekevät päivittäin käsillään töitä saavuttaaksemme joka päivä laadukkaat, käsintehdyt tuotteet ja hyvän asiakaskokemuksen myymälässämme.

Työtä tehdään pääosin ma-pe, välillä myös lauantaisin. Työ alkaa n. klo. 05 tai 06 aamuisin. Työssä vaaditaan tervettä kroppaa ja hyvää kuntoa, koska teemme kaiken käsin. Työhön kuuluu mm. pitkojen letitys, leipien riivaus, taikinoiden ylösnosto, erilaisten muiden suolaisten ja makeiden leipomotuotteiden teko. Työhön voi kuulua myös konditorian puolella työskentely. Työtä on 30-37,5 tuntia viikossa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Etsimme määräaikaista sairasloman sijaistajaa n. 3-6kk ajaksi. Työssä voi tulla mahdollisuus vakinaistua syksyllä.

Tehtävään etsitään positiivista ja ammattitaitoista, reipasta leipojaa. Edellytämme että hakija on rehellinen, vastuuntuntoinen, motivoitunut ja hyvän peruskunnon omaava. Etsimme joukkoomme henkilöä, joka kantaa vastuun työnsä jäljestä, on järjestelmällinen, reipas, yhteistyökykyinen ja hyvän työmoraalin omaava. Pidämme myös erittäin tärkeänä positiivisuutta hyvän ilmapiirin ylläpitämiseksi.
Kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi. Toivomme myös hakijalta kiinnostusta leipomo-konditoriatuotteisiin.
Työhön tultaessa hygieniapassi on välttämätön. Edellytämme hyvää suomenkielentaitoa. Olemme savuton työpaikka.

Palkkaus riippuu täysin työnhakijan työkokemuksesta alalla. Palkkaus liikkuu 1900-2400€ välillä.

Otamme vastaan hakemuksia sähköpostitse. Vastaan mielelläni mahdollisiin lisäkysymyksiin myös sähköpostitse ennen haastatteluun kutsua.

Palkkaus:Kokemuksen ja sopimuksen mukainen
Työ alkaa:Heti
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö, pääosin arkisin klo. 05-16 välillä 30-37,5h/vko
Yhteystiedot:Riina Rajapuro, henkilöstöjohtaja, riina.rajapuro@uudenmaanleipa.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: