TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy

Liikenteenohjaaja, Iisalmi (Kesätyö)

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Liikenteenohjaaja, Iisalmi (Kesätyö)

Liikenteenohjaaja, Iisalmi (Kesätyö), 5 paikkaa, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy, Iisalmi

Haemme asiakasyrityksellemme Iisalmen alueelle LIIKENTEENOHJAAJIA kesäkaudelle. Työt alkavat urakoiden mukaisesti Toukokuun lopulla.

Työtehtävänäsi on huolehtia liikenteenohjaamisesta ja turvallisuudesta teiden sekä katujen asfaltoinnin ja päällystämisen aikana. Työajat sijoittuvat työmaaurakoiden mukaisesti ja työpäivät voivat näin ollen venyä toisinaan pitkiksikin. Toivomme siis hakijoilta sitkeyttä, säänkestävyyttä sekä joustavuutta työaikojen suhteen.

Työhön saat hyvän perehdytyksen, jolloin aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Tehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa tieturvakorttia sekä työturvallisuuskorttia. Avustamme tarvittaessa korttien hankinnassa. Katsomme myös eduksi oman auton käyttömahdollisuuden ja liikkumisvalmiuden Iisalmen alueella. Työt alkavat urakoiden mukaisesti Toukokuun lopussa ja kestävät arviolta 1-2 viikkoa, mahdollisesti pidempäänkin.

Tarjoamme Sinulle:

      Työn raikkaassa ulkoilmassa
      Mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän
      Kunnolliset työvarusteet

Toivomme Sinulta:

      Pitkäjänteisyyttä
      Hyvää asennetta työntekoon
      Voimassaolevaa tieturvakorttia

Sopisiko tämä työ sinun kesän suunnitelmiisi? Jätä hakemuksesi sivuillamme ja kerro itsestäsi lisää.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.

Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:11 pv – 1 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Haethan tehtävää oheisen hakulomakkeen kautta
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: