TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy

Foodrunner / Blokkari – Ravintolamestarit, Kuopio

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 23:59
  • 03.06.2024, 23:59

Foodrunner / Blokkari – Ravintolamestarit, Kuopio

Foodrunner / Blokkari – Ravintolamestarit, Kuopio, 5 paikkaa, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy, Kuopio

Ravintolamestarit tarjoavat maukkaita elämyksiä vierailleen Kuopiossa historiallisestikin upeissa miljöissä. Ravintolamestareilla Työskennellään arvojen mukaisesti vastuullisesti, yhdessä, sydämellä.

Etsimme nyt tulevalle kesäkaudelle innokkaita ja oma-aloitteisia foodrunneita liittymään osaksi Ravintolamestareiden ammattilaisten tiimiä. Mikäli olet energinen, nautit vauhdikkaasta työympäristöstä ja haluat olla mukana tarjoamassa asiakkaille maistuvia elämyksiä, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Tehtäviisi foodrunnerina kuuluvat ruoka-annosten kuljettaminen keittiöstä asiakkaille, pöytien siisteydestä huolehtiminen sekä astianhuollon avustaminen. Osallistut myös aktiivisesti yhteistyöhön keittiön ja tarjoilijoiden kanssa varmistaaksesi sujuvan ja tehokkaan ruoan tarjoilun sekä huolehdit osaltasi jokaisen vieraan elämyksellisen palvelukokemuksen täyttymisestä. Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuus ja kykyä työskennellä tiimissä ja kommunikoida selkeästi. Hyviä ominaisuuksia kuvaavat myös joustavuus työaikojen suhteen ja halu oppia uutta.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja vauhdikkaassa työympäristössä lämminhenkisen tiimin ympäröimänä. Saat perehdytyksen tehtäviin ja kesän aikana sinulla on loistava mahdollisuus kehittää osaamistasi ravintola-alan ammattilaisten joukossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja jatkuvat elokuun lopulle saakka. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, mutta oman aktiivisuuden mukaan voit täydentää työtuntejasi kiertämällä useammissa Ravintolamestareiden yksiköissä Kuopion alueella.

Tarjoamme Sinulle:

– Tunnelmallisen ja tasokkaan työskentely-ympäristön

– Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön

– Elämyksellisen ja uniikin kesätyöpaikan

Toivomme Sinulta:

– Hyvää paineensietokykyä

– Rivakkaa työskentelyotetta

– Sitoutumista työhön kesän ajaksi

Tunnistatko itsesi ahkeraksi ja aktiiviseksi työntekijäksi? Mikäli kiinnostuit, niin ethän aikaile, vaan laita hakemuksesi tulemaan nettisivuiltamme!

Tervetuloa joukkoomme luomaan unohtumattomia asiakaskokemuksia!

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.

Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Haethan tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: