Tilipalvelu Rantalainen Oy

Taloushallinnon asiantuntija

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiantuntija, Tilipalvelu Rantalainen Oy, Joensuu

Löytyykö sinulta yhdistelmä taloushallinnon osaamista ja konsultoivaa otetta asiakastyöhön? Haluatko työskennellä taloushallintoalan johtavassa huippuasiantuntijoiden organisaatiossa? Tämä tehtävä saattaisi kiinnostaa sinua!

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja tilitoimistopalveluliiketoiminnassa. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 60 eri toimipisteellä ympäri Suomen ja Tukholmassa. Tarjoamme kaikenkokoisten asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen tueksi monipuoliset taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja yritysverotuksen palvelut jo yli 1 700 asiantuntijan voimin. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme (https://www.rantalainen.fi/).

Etsimme nyt kokenutta TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA vahvistamaan Joensuun tiimiämme!

Etsimme asiantuntevaan ja kasvavaan joukkoomme taloushallinnon osaajaa. Tässä tehtävässä työskentelet konsultoivalla otteella asiakasyritystemme kirjanpidon, tilinpäätösten ja muiden taloushallinnon tehtävien parissa. Pidät säännöllisesti yhteyttä asiakkaisiisi ja asiantuntemuksesi avulla jalostat talouslukuja tiedoksi sekä autat kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa talouden näkökulmasta.

Työssäsi sinulla on aina taustalla ammattitaitoisen ja iloisen tiimin sekä koko Rantalainen-konsernin tuki. Meillä taloushallinto on keskiössä ja haluamme varmistaa asiantuntijoidemme osaamisen ajantasaisuuden tarjoamalla monipuoliset koulutus- sekä kehittymismahdollisuudet. Rantalaisen sisäisten urapolkujen kautta sinulla on halutessasi mahdollisuus edetä myös esimerkiksi erikoisasiantuntija- tai esihenkilötehtäviin.

Joensuun tiimissämme uutta kollegaa odottavat 10 huikeaa talous- ja palkkahallinnon ammattilaista. Tuemme toinen toisiamme ja meillä on hyvä tekemisen meininki! Tiimimme tukikohta sijaitsee viihtyisässä toimistossamme Joensuussa Malmikadulla, mutta voit myös hyödyntää muita toimipisteitämme esimerkiksi Varkauden. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osittain myös etänä, omien toiveidesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulta löytyy taloushallinnon koulutus ja olet ehtinyt kerryttää osaamistasi kirjanpidon tehtävissä jo useamman vuoden ajan. Myös tilinpäätöksen laatiminen on sinulle tuttua. Lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä aktiivista otetta työtehtäviin. Haluat aidosti palvella asiakkaita hyvin ja pitää osaamistasi ajan tasalla tarjoamiemme koulutusten avulla. Arvostamme kokemusta eri taloushallinnon ohjelmistoista, esimerkiksi Netvisorin, Procountorin, Fivaldin ja Heeroksen käytöstä sekä halua oppia uusia järjestelmiä, joihin tarjoamme sinulle toki kattavan perehdytyksen.

Meillä pääset ylläpitämään ja laajentamaan osaamistasi, sillä tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja jatkuvat koulutusmahdollisuudet. Voimme myös järjestellä tehtäviä tiimissä osaamisesi ja toiveidesi mukaan, jotta saat työpöydälle sinua kiinnostavan ja motivoivan kokonaisuuden. KLT-tutkinto katsotaan eduksi mutta mikäli sinulta ei sitä vielä löydy, tuemme sinua halutessasi myös sen suorittamisessa ja palkitsemme suoritetusta tutkinnosta.

Mitä Rantalainen tarjoaa sinulle?

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan toimenkuvan Suomen johtavassa tilitoimistossa. Saat meillä sisäisen tuen työhösi, laajat koulutusmahdollisuudet ja nykyaikaiset työvälineet, kuten sähköpöydän etätyöskentelyyn. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Haluamme olla taloushallintoalan paras työpaikka ja johtomme on sitoutunut tähän tavoitteeseen. Rantalaisella jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin meillä hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Meillä talous- ja palkkahallinto ovat keskiössä ja haluammekin varmistaa asiantuntijoidemme osaamisen ajantasaisuuden tarjoamalla monipuoliset koulutus- sekä kehittymismahdollisuudet. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana sivuiltamme (https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/).

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.6.2024. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä eli älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai tulevasta tiimistäsi, olethan yhteydessä meihin! Lisää tehtävästä kertoo palvelupäällikkö Katriina Poraharju (04 4538 8126).

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katriina Poraharju, katriina.poraharju@rantalainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: