Tietokeskus Finland Oy

Specialist, IT -infrastructure

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 22.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Specialist, IT -infrastructure

Specialist, IT -infrastructure, Tietokeskus Finland Oy, Vantaa

Tervetuloa osaavaan ja mukavaan tiimiimme huolehtimaan asiakkaidemme IT -ympäristöistä!

Mihin osaamistasi tarvitaan?
Haemme IT-alan asiantuntijaa Vantaan toimipisteellemme työskentelemään osana tiivistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiämme.

Me huolehdimme asiakkaidemme IT-ympäristöstä kuin omastamme; toimimme valtakunnallisesti lähellä asiakasta, sisäistämme tarpeet ja löydämme tarkoituksenmukaiset ratkaisut. Tehtävänämme on turvata asiakkaidemme liiketoiminnan keskeytyksetön toiminta.

Pääsääntöisesti toimit asiakkaan luona lähitukena sekä tarvittaessa myös etänä. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti käsittelemällä ja ratkaisemalla asiakkaidemme työpyyntöjä. Työpyynnöt ovat pääsääntöisesti loppukäyttäjien tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin liittyviä tehtäviä sekä palvelimiin ja pilvipalveluihin liittyviä tehtäviä.

Kirjaat kaikki tehdyt työt sovittujen toimintatapojen mukaisesti ja tuotat havaitsemistasi asioista tietoa myös myynnillemme. Dokumentoit tarvittaessa asiakasympäristöjä ja ylläpidät jo olemassa olevaa dokumentaatiota.

Työkuvasi on monipuolinen ja tiimikavereilta saat tukea jos tarvitset ongelmanratkaisuun apua. Pidämme tiiviisti yhteyttä chatissa ja etätiimipalavereitakin on useita kertoja viikossa.

Kotitoimipisteesi on Tietokeskuksen Vantaan toimipisteellä. Lähituessa työskennellessä olet tietenkin asiakkaamme tiloissa, mutta muina aikoina voit valita minkä verran työskentelet etänä ja minkä verran toimistolla. Työaikasi on arkisin klo 8-16.

Menestyt tehtävässä jos sinulla on

– Aiempaa IT-alan kokemusta

– Tehtävään soveltuva koulutus

– Osaamista työasemaympäristöistä, mobiililaitteista sekä palvelimista ja verkkolaitteista

– Microsoft Azure ja M365 -osaamista

– Ymmärrystä IT -infrastruktuurista

– Kyky tuottaa asiakasdokumentaatiota

– Positiivinen palveluasenne ja hyvät tiimityöskentelytaidot

– Sujuva suomen kielen taito ja kyky viestiä tarvittaessa myös englanniksi


B-ajokortti sekä matkustusvalmius Uudenmaan alueella (omalla autolla)

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Tässä tehtävässä pääset mukaan osaavaan tiimiin, jossa tehdään töitä yhdessä ja autetaan työkavereita. Saat mahdollisuuden oppia ja kehittyä työssäsi sekä suunnata osaamistasi myös oman mielenkiintosi mukaan.

Olemme menestyvä kovien osaajien koti ja meillä on käytössä paljon erilaisia teknologioita. Esihenkilösi tukee valmentavalla otteella kehityspolkuasi, tekee sinulle perehdytysohjelman hyvissä ajoin ennen aloituspäivääsi ja nimeää sinulle tuutorin. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi muodollisten koulutusten, sertifikaattien tai räätälöityyn kasvuohjelmaamme osallistumisen kautta sekä oppimalla kantapään kautta kentällä ja erilaisissa asiakasprojekteissamme.

Tarjoamme sinulle myös laajat työterveyspalvelut sekä pyörä-, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Jos tunnet jonkun meillä työskentelevän niin kysy, huomaat että meillä viihdytään!

Haluatko kuulla lisää tehtävästä?
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Sari Lindéniltä numerosta +358 40 562 3034 arkisin klo 8-16.

Onko tämä sinun paikkasi?
Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.12.2023.

Aloitamme ensimmäiset potentiaalisten henkilöiden haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja rekrytoinnin etenemisestä saat pian hakemuksen lähetettyäsi.

Yhdessä, hyvällä fiiliksellä ja rohkeasti – Tietokeskus

Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan kasvuyritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme lähes 500 osaajaa ympäri Suomen.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Sonja Otranen, sonja.otranen@tietokeskus.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: