Terapiamerkurius Oy

Puheterapeutti

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 04.05.2024, 23:59
  • 04.05.2024, 23:59

Puheterapeutti

Puheterapeutti, Terapiamerkurius Oy, Turku

Terapiamerkurius on savonlinnalainen yritys, joka tuottaa puheterapiaa, toimintaterapiaa, ratsastusterapiaa, kommunikaatio-ohjausta, puhevammaisten tulkkausta sekä neuropsykiatrista valmennusta. Meillä on toimipiste Savonlinnan lisäksi myös Kempeleessä, Lahdessa, Tampereella ja Varkaudessa. Voit käydä tutustumassa meihin osoitteessa terapiamerkurius.com, Instagramissa tai Facebookissa.

Etsimme nyt joukkoomme Turkuun puheterapeuttia, jonka asiakaskunta koostuu perusterveydenhuollon maksusitoumuksin ja Kelan päätöksellä olevista asiakkaista. Tällä hetkellä työ on hyvin liikkuvaa, joten oma auto on tarpeen. Osin on mahdollista tehdä myös etäterapiaa.

Meidän sydämemme Terapiamerkuriuksessa palaa toiminnan laadulle ja asiakaslähtöisyydelle. Pyrimme olemaan aina hieman edellä aikaamme ja innovoimaan työtämme sekä työtapojamme jatkuvasti eteenpäin. Kouluttaudumme ahkerasti, koska haluamme tehdä työmme laadukkaasti, asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti sekä tehokkaasti.

Työhyvinvointi on meille tärkeää ja pidämme henkilöstön jaksamisesta huolta. Jokaviikkoiset case-työnohjaukset auttavat meitä jaksamaan. Ajattelemme, että työssä jaksamista auttaa myös, että työajoista ja asiakasmääristä saa päättää itse. Olemme ylpeitä siitä, että toimimme yhteisöohjautuvan TEAL-organisaation mallilla.

Meillä terapeutit saavat keskittyä terapioiden suunnitteluun ja toteutukseen, kun tukitiimi huolehtii kaikesta muusta, niin askartelusta, palautteiden lähettämisestä kuin koulutuksiin ilmoittautumisista puolestasi. Moniammatillisessa tiimissä pidämme huolta toisistamme ja jaamme ammatillisia neuvoja ja tukea yli ammattirajojen.

Me täällä Terapiamerkuriuksessa jo odottelemme yhteydenottoasi ja uutta kollegaa tiimiimme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisen kanssa toimimiseen.

Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus:sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sop.muk.
Työn kesto:yli 12 kuukautta, toistaiseksi
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:HR-assistentti Fanny Hänninen
puh. 044 491 0722
fanny.hanninen@terapiamerkurius.com
tai
vastaava puheterapeutti Riikka Brunou
puh. 040 165 0145
riikka.brunou@terapiamerkurius.com
Yhteystiedot:HR-assistentti Fanny Hänninen
puh. 044 491 0722
fanny.hanninen@terapiamerkurius.com
tai
vastaava puheterapeutti Riikka Brunou
puh. 040 165 0145
riikka.brunou@terapiamerkurius.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: