Talenom Oyj

Myyntineuvottelija Ouluun

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.03.2024, 23:59
  • 01.03.2024, 23:59

Myyntineuvottelija Ouluun

Myyntineuvottelija Ouluun, Talenom Oyj, Talenom Oyj, Oulu

Haemme Ouluun asiakaspalvelukeskukseen myyntineuvottelijaa. Tiimimme kasvaa, joten haemme lisävahvistusta mahtavaan porukkaamme.

Työ myyntineuvottelijana

Myyntineuvottelijan tehtävässä työskentelet osana Talenomin asiakaspalvelukeskusta. Työtehtäviin kuuluu uusasiakashankinta yrityssektorilla. Työtehtävänä on sopia asiakastapaamisia Talenomin myyntipäälliköille. Työvuorot sijoittuvat klo 08-16 välille. Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Miksi valitsisit meidät?

Olemme nykyaikainen tilitoimisto, joka haluaa olla edelläkävijä automaatiossa ja digitalisaatiossa.

Yhteishenki on yksi tärkeimmistä voimavaroistamme. Meille jokainen on tervetullut omana itsenään. Etsimme ratkaisut ja kohtaamme haasteet yhdessä useimmiten hymyssä suin. Osaamme nauraa itsellemme, ja työpäivämme täyttyvätkin huumorista ja hyväntuulisesta sanailusta. Tarjoamme sinulle loistavan työilmapiirin myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisten joukossa. Pääset oppimaan tehtävässä koko ajan lisää ja samalla kehittämään itseäsi.

Meillä on hyvät henkilöstöedut, jotka pitävät sisällään esimerkiksi kattavan työterveyden, liikunta- ja kulttuuriedun sekä lomahuoneistoja. Asiakaspalvelukeskuksella on nykyaikaiset työskentelytilat Oulun Peltolassa.

Tarjoamme tehtävässä kannustavan palkkauksen, joka koostuu kiinteästä osuudesta ja provisiosta. Palkkahaarukka tehtävässä liikkuu 1850-3100 euron välillä sisältäen kiinteän osuuden ja provision.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että nautit asiakaspalvelusta ja puhelintyöskentelystä eli sinulla on kokemusta puhelintyöskentelystä. Arvostat tiimityötä ja sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot. Uuden oppiminen ja itsesi kehittäminen on sinulle mieluista ja näet sen tärkeänä osana työn tekemistä. Hyvät tietotekniset taidot ovat myös meille tärkeitä, sillä työarki usein edellyttää monien eri ohjelmistojen käyttämistä sujuvasti. Tehtävä vaatii kiitettävää suomen kielen taitoa. Englannin tai ruotsinkin kielen taidot ovat eduksi mutta eivät pakolliset.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Työ sisältää kattavan perehdytyksen. Etsimme itseohjautuvaa ja hyvää tyyppiä, jolla on luonteva ote puhelintyöhön. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen puhelintyöstä tai muista asiakaspalvelutehtävistä.

Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, laitathan hakemuksesi meille jo tänään. Hakuaika päättyy 1.3.2024 mutta aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot.

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesihenkilö

Mervi Raappana +358401545438

mervi.raappana@talenom.fi

Tietoa meistä

Talenom on ketterä ja edistyksellinen taloushallinnon palvelutalo sekä yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Mikä on salaisuutemme? Talenomilaiset ovat oman alansa ammattilaisia, tekijöistä parhaimpia. Meidät tunnetaan aktiivisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme. Meillä on myös maan parhaimmat asiakkaat, joille voimme tarjota markkinoiden edistyksellisimpiä taloushallinnon ratkaisuja.

Työntekijät ovat meidän tärkein voimavaramme ja yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on työntekijöiden hyvinvointi. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintatapojamme saavuttaaksemme luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen työntekijöiden keskuudessa. Meille on myös myönnetty Great Place to Work sertifikaatti osoituksena hyvästä työpaikasta ja suomalaisen työelämän suunnannäyttämisestä.

Palkkaus:Kiinteä palkka + provisio, palkkahaitari
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Urasivujemme kautta
Yhteystiedot:Wuokko, Elise, elise.wuokko@talenom.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: