Suomen Seniorihoiva Oy

Henkilökohtainen avustaja, Järvenpää

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 06.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 03.04.2024, 23:59
  • 03.04.2024, 23:59

Henkilökohtainen avustaja, Järvenpää

Henkilökohtainen avustaja, Järvenpää, Suomen Seniorihoiva Oy, Järvenpää

Hei sinä iloinen ja aktiivinen työnhakija!

Kiireetön kotihoito – onko se mahdollista? Meillä on, hae siis sinäkin mukaan tekemään merkityksellistä työtä ihmisten parissa!

Haemme nyt henkilökohtaista avustajaa palvelemaan asiakastamme Järvenpäässä. Työ on osa-aikaista ja sopii monenlaisissa elämäntilanteissa oleville: voit olla eläkeläinen, opiskelija, terveydenhuollon ammattilainen, tai jotain siltä väliltä.

Asiakkaana ikääntynyt naishenkilö. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaan kanssa seurustelua, reipastahtista ulkoilua sekä muuta viriketoimintaa. Työvuorot asiakkaan luona ovat tiistaisin ja torstaisin klo 12-14, eli yhteensä 4 tuntia viikossa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus työskennellä lisäksi muiden asiakkaidemme luona.

Olemme vastuullinen työnantaja ja meillä kaikki työntekijät ovat työsuhteessa. Kerrytät työssäsi normaalisti eläkettä, minkä lisäksi maksamme puolestasi työttömyysvakuutusmaksusi. Olet luonnollisesti oikeutettu myös sairaus- ja lomakorvauksiin.

Asiakkaillamme käy aina sama hoitaja tai hoitotiimi vakioaikoina, mikä tarkoittaa sitä, ettei työ ole varsinaisesti keikkatyötä, vaan käynteihin tulee pystyä sitoutumaan pitkäaikaisesti. Voit kuitenkin vaikuttaa työtuntiesi määrään ja halutessasi sinulla voi olla joko yksi asiakas tai työviikkosi voidaan rakentaa useamman asiakkaan avustamisesta. Työ on kiireetöntä eikä saman vuoron aikana tarvitse siirtyä asiakkaalta toiselle.

Tarjoamme:

– Kiireettömän, vastuullisen ja merkityksellisen työn

– Eläke- ja työttömyysmaksut sekä sairaus- ja lomakorvaukset

– Mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihin

– Lämminhenkisen ja kannustavan työyhteisön

– Esihenkilön tuen ja hyvän perehdytyksen

Edellytämme:

– Hyviä sosiaalisia taitoja

– Positiivista asennetta

– Erinomaista suomen kielen taitoa

– Kokemus hoiva-alalta katsotaan eduksi

– Sosiaali- ja terveysalan koulutus katsotaan eduksi

Palkkaus tehtävästä on 15 /h ja lisäksi maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaiset lisät. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin HR-koordinaattori Siiri Laine, +358504787711, siiri@suomenseniorihoiva.fi.

Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat liittyä iloiseen tiimiimme, hae rohkeasti paikkaa viimeistään 20.10.2023 mennessä urasivujemme kautta osoitteessa ura.suomenseniorihoiva.fi (http://ura.suomenseniorihoiva.fi/). Toimi nopeasti, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana.

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii eri puolella Suomea työllistäen jo 400 hoiva-alan ammattilaista. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Lisätietoa voit lukea osoitteesta: https://suomenseniorihoiva.fi/

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Siiri Laine, siiri@suomenseniorihoiva.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: