Suomen Seniorihoiva Oy

Henkilökohtainen avustaja, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 18.09.2023, 0:00
  • Haku päättyy 16.03.2024, 23:59
  • 16.03.2024, 23:59

Henkilökohtainen avustaja, Espoo

Henkilökohtainen avustaja, Espoo, Suomen Seniorihoiva Oy, Espoo

Hei sinä iloinen ja aktiivinen työnhakija!

Kiireetön kotihoito – onko se mahdollista? Meillä on, hae siis sinäkin mukaan tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa!

Haemme nyt henkilökohtaisia avustajia palvelemaan asiakkaitamme Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikaista ja sopii monenlaisissa elämäntilanteissa oleville: voit olla eläkeläinen, opiskelija, terveydenhuollon ammattilainen, tai jotain siltä väliltä.

Työtehtävien vaatimustaso vaihtelee asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Arjen askareissa avustamiseen ja seuranpitoon ei kuitenkaan koulutusta vaadita, vaan reipasta asennetta ja tervettä maalaisjärkeä. Tarjoamme lisäksi hyvän perehdytyksen tehtävään.

Olemme vastuullinen työnantaja ja meillä kaikki työntekijät ovat työsuhteessa. Kerrytät työssäsi normaalisti eläkettä, minkä lisäksi maksamme puolestasi työttömyysvakuutusmaksusi. Olet luonnollisesti oikeutettu myös sairaus- ja lomakorvauksiin.

Asiakkaan luona käy aina sama hoitaja tai hoitotiimi vakioaikoina, mikä tarkoittaa sitä, ettei työ ole varsinaisesti keikkatyötä, vaan käynteihin tulee pystyä sitoutumaan pitkäaikaisesti. Voit kuitenkin vaikuttaa työtuntiesi määrään ja halutessasi sinulla voi olla joko yksi asiakas tai työviikkosi voidaan rakentaa useamman asiakkaan avustamisesta. Työ on kiireetöntä eikä saman vuoron aikana tarvitse siirtyä asiakkaalta toiselle.

Tarjoamme:

– Kiireettömän, vastuullisen ja merkityksellisen työn

– Eläke- ja työttömyysmaksut sekä sairaus- ja lomakorvaukset

– Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin

– Lämminhenkisen ja kannustavan työyhteisön

– Hyvän perehdytyksen

Edellytämme:

– Hyviä sosiaalisia taitoja

– Positiivista asennetta

– Erinomaista suomen kielen taitoa

– Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

– Sosiaali- ja terveysalan koulutus katsotaan eduksi

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden mukaan noin 12,15-18,00 /h ja lisäksi maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaiset lisät. Lisätietoa tehtävästä antaa HR-koordinaattori Siiri Laine +358 50 478 7711.

Mikäli välität aidosti ikäihmisistä ja haluat liittyä iloiseen tiimiimme, hae rohkeasti paikkaa viimeistään 15.10.2023 mennessä urasivujemme kautta osoitteessa ura.suomenseniorihoiva.fi (http://ura.suomenseniorihoiva.fi/). Toimi nopeasti, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana.

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii eri puolella Suomea työllistäen noin 380 hoiva-alan ammattilaisia. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Lisätietoa voit lukea osoitteesta: https://suomenseniorihoiva.fi/

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Siiri Laine, siiri@suomenseniorihoiva.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: