Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr

Sinustako ikäihmisten rinnallakulkija?

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 02.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Sinustako ikäihmisten rinnallakulkija?

Sinustako ikäihmisten rinnallakulkija?, Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr, Espoo

Haemme Espoon Viherlaaksoon Suomen Pelastusarmeijan säätiön Iltalan hoitokotiin (https://www.pelastusarmeija.fi/palvelut/iltalan-hoitokoti) lähihoitajaa vakituiseen 2-vuorotyöhön.

Edellytämme lähihoitajan sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkanasi toimii viihtyisä Iltalan hoitokoti Espoon Viherlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Viihtyisä yksikkömme on 60-paikkainen asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kodinomaisessa ympäristössä.

Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES g21 mukaisesti.

Lähihoitajien ja hoiva-avustajien lisäksi Iltalassa työskentelee sairaanhoitajia, keittiötyöntekijöitä, laitoshuoltajia ja pesulatyöntekijä, jolloin voimme tarjota sinulle mahdollisuuden keskittyä hoitotyöhön ja kehittämään omia vahvuuksiasi. Iltalassa on panostettu työhyvinvointiin mm. Laurea ammattikorkeakoulun kanssa yhteisesti toteutetun työhyvinvoinnin muotoiluprojektin myötä.

Lähihoitaja
työskentelee osana vastaavan sairaanhoitajan luotsaamaa tiimiä. Hänen työnkuvaansa sisältyy asukkaiden tarvitsemasta perushoivasta huolehtiminen ja osaston mielekkään arjen kehittäminen ja toteuttaminen. Lähihoitaja toimii myös omahoitajana, jonka vastuualueisiin kuuluvat RAI-toimintakykyarvioinneista, palvelu- ja hoitosuunnitelmista sekä läheisyhteistyöstä huolehtiminen.

Sinun tulee kyetä ilmaisemaan itseäsi hyvin suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Odotamme sinun olevan valmis tiimityöskentelyyn ja toivomme sinulla olevan valmiuksia kohdata erilaisia ihmisiä ja halukkuutta työskennellä ihanien senioreidemme parissa.

Voit hakea myös ilman CV:tä kertomalla itsestäsi ja koulutuksestasi.

Työtehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä.

Heräsikö kysyttävää? Saat lisätietoja tehtävästä Iltalan johtajalta Kirsi Hakkaraiselta numerosta +358 045 657 6776 (tel:+358%20045%20657%206776). Iltala on savuton työpaikka.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Jaakko Vainio, rekrytointi@pelastusarmeija.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: