Suomen Kunttamestarit Oy

Metsätyöntekijä – Kuntan nostaja

  • Sijainti Haapajärvi
  • Julkaistu 29.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 23:59
  • 31.03.2024, 23:59

Metsätyöntekijä – Kuntan nostaja

Metsätyöntekijä – Kuntan nostaja, Suomen Kunttamestarit Oy, Haapajärvi

Suomen Kunttamestarit Oy etsii kuntan nostajaa vuoden 2024 nostokaudelle. (Nostokausi alkaa toukokuun puolivälissä ja kestää lokakuun puoliväliin asti). Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suomen Kunttamestarit Oy on yksi suomen isoimmista ja vanhimmista kuntan nostoa harjoittavista yrityksistä. Kuntan nostoa on harjoitettu jo vuodesta 2008 asti.

Työpaikkakuvaus:

Kuntan nostajan työnkuvaan kuuluu sopivien kunttapalojen etsimistä sekä kuntan leikkaamista raivaussahalla. Työ voi myös sisältää kuntan käärimistä ja kuskaamista tienvarteen työkoneen avulla. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja kaikki tarvittava opetetaan sinulle. Aikaisempi kokemus raivaussahan tai työkoneiden käytöstä katsotaan kuitenkin eduksi.

Kuntan nostoa harjoitetaan kolmen ihmisen tiimeissä. Tyypillinen työpäivä alkaa siirtymisellä nosto kohteeseen sovitusta tapaamispaikasta. (Ajomatkat kuuluvat työaikaasi ja saat niistä täyden palkan sekä kilometrikorvaukset mikäli käytät omaa autoasi). Kohteessa päivä aloitetaan kaluston huollolla, jonka jälkeen aloitetaan kuntan nostaminen. Työpäivän pituus on noin 5-8 tuntia riippuen päiväkohtaisesta nostotavoitteesta. Töitä tehdään joustavasti 3-5 päivänä viikossa kuntan kysynnän mukaan.

Ketä etsimme?

Aikeisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme oikeaa asennetta. Etsimme positiivista ja motivoitunutta henkilöä, joka haluaa osaltaan olla vaikuttamassa yrityksen menestymiseen. Kannat ylpeyttä työstasi ja haluat että työsi jälki on aina erinomaista.

Eduksi katsomme mikäli raivaussahan tai pyöräkuormaajan käyttö on sinulle jo entuudestaan tuttua, sillä tulet hyödyntämään näitä tykaluja työssäsi.

Mitä Tarjoamme?

Tarjoamme työntekijöillemme motivoivan palkkatason sekä mielenkiintoisen työtehtävän. Palkka kuntan nostajalle on 20€/h ja ajomatkat työmaalle sisältyvät työaikaasi.

Kasvavana yrityksenä tarjoamme motivoituneelle ja osaavalle henkilölle myös hyvät etenemismahdollisuudet sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yrityksen toimintaa.

Lisätetoja työpaikasta voit kysyä Miikalta arkisin klo 8-16 välillä numerosta: 050 366 4441

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:01.05.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 15.0-40.0 tuntia viikossa
Hakemus:Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakemukset voi lähettää osoitteeseen: asiakaspalvelu@suomenkunttamestarit.fi
Lisätietoja työpaikasta voi kysyä Miikalta numerosta: 050 366 4441
Yhteystiedot:Hartikainen, Miikka, miikka.hartikainen@gmail.com, 0503664441
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: