Suomen Henkilöstöpooli Oy

Rengasmyyjä

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 14.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 11.06.2024, 23:59
  • 11.06.2024, 23:59

Rengasmyyjä

Rengasmyyjä, Suomen Henkilöstöpooli Oy, Mikkeli

Etsimme Mikkelissä sijaitsevalle asiakkaallemme osaavaa RENGASMYYJÄÄ kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän työnkuvaan kuuluu kuorma-autojen ja perävaunujen rengasmyynti ja aktiivinen asiakashankinta. Ymmärrys raskaan kaluston renkaista on välttämätöntä.

Odotamme hakijoilta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää asennetta, joustavuutta sekä toimeen tarttuvaa työotetta. Arvostamme myös kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyviä yhteistyötaitoja. Suomen kielen taito vaaditaan ja C-ajokortti katsotaan eduksi.

Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän palkkaus määräytyy autorengasalan työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme

– Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen

– Kattavan perehdytyksen työtehtävään

– Yksityisen työterveyshuollon

– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

– Tukea tehtävässä tarvittavaan kouluttautumiseen

– Henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

– Palkan saat halutessasi joka perjantai!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus kotisivuillamme. Liittämällä hakemukseesi CV:n, varmistat paremman mahdollisuuden päästä jatkoon hakuprosessissa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika on 31.12.2023 asti.

Heräsikö kysyttävää? Voit pyytää lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai helposti WhatsAppin välityksellä (arkisin 8-16). Lisätietoja antaa Mirva, 040 580 1505.

www.henkilostopooli.fi (https://www.henkilostopooli.fi/)

Henkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Olemme luotettava ja reilun pelin hengessä toimiva kumppani niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että jokainen työpäivä, jonka toteuttamisessa saamme olla mukana, on onnistunut.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Annika Kaskiluoto, annika.kaskiluoto@henkilostopooli.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: