Suomen Henkilöstöpooli Oy

Ravintolakokki

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 14.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 11.06.2024, 23:59
  • 11.06.2024, 23:59

Ravintolakokki

Ravintolakokki, Suomen Henkilöstöpooli Oy, Turku

Haemme ammattitaitoista RAVINTOLAKOKKIA asiakasyrityksellemme hotelliin Kilpisjärvelle.

Kokin tehtävänkuvaan kuuluvat aamiaisen, lounaan ja à la carte -annosten valmistaminen ja esillepano. Lisäksi tehtävään kuuluu muut keittiön tehtävät, kuten esivalmistelutyöt ja keittiön puhtaanapito.

Odotamme hakijoilta ravintola-alan koulutusta, reipasta asennetta, oma-aloitteista työskentelyotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä valmiutta mukautua muuttuviin tilanteisiin. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä sekä halun valmistaa kauniita ja maukkaita annoksia Lappi hengessä. Edellytämme suomen kielen taidon. Majoitus järjestyy.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja jatkuu toukokuulle 2024. Tehtävän palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan, ja on n 15-18 e/h.

Tarjoamme

– Kattavan perehdytyksen työtehtävään

– Kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen

– Kilpailukykyisen palkan

– Yksityisen työterveyshuollon

– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

– Tukea tehtävässä tarvittavaan kouluttautumiseen

– Henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

– Palkan saat halutessasi joka perjantai!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus kotisivuillamme. Liittämällä hakemukseesi CV:n, varmistat paremman mahdollisuuden päästä jatkoon hakuprosessissa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika on 31.12.2023 asti.

Heräsikö kysyttävää? Voit pyytää lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai helposti WhatsAppin välityksellä (arkisin 8-16). Lisätietoja antaa Pilvi, 040 580 1183.

www.henkilostopooli.fi (https://www.henkilostopooli.fi/)

Henkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Olemme luotettava ja reilun pelin hengessä toimiva kumppani niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että jokainen työpäivä, jonka toteuttamisessa saamme olla mukana, on onnistunut.

Palkkaus:Kokemuksen mukaan 15-18 e/h
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Pilvi Yrjölä, pilvi.yrjola@henkilostopooli.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: