Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy

Tarjoilija Päijät-Häme (Avoin hakemus)

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 27.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.03.2024, 23:59
  • 30.03.2024, 23:59

Tarjoilija Päijät-Häme (Avoin hakemus)

Tarjoilija Päijät-Häme (Avoin hakemus), 2 paikkaa, Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy, Lahti

Etsimme ravintola-alan osaajia (kuten kokki, kahvilatyöntekijä, baaritarjoilija ja a la carte tarjoilija) Päijät-Hämeen alueelle erilaisiin työsuhteisiin. Työaika voi olla tilanteestasi riippuen joko kokoaikainen tai osa-aikainen. Tarkemmat työajat vaihtelevat asiakasyritysten aukioloaikojen mukaan. Palkkaus määräytyy TES:n mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme sinulta joko ravintola-alan koulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan, jos löytyy sekä koulutus, että kokemusta. Hygieniapassin tulee olla suoritettu, kuten myös tehtävästä riippuen anniskelupassin. Lisäksi toivomme sinulta reipasta, iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta.

Laita hakemusta tulemaan, niin keskustellaan lisää!

Voit jättää hakemuksen osoitteessa: https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/, sivun alareunasta löytyvän painikkeen kautta.

 

Lisätietoja:

Laura Liikanen

laura.liikanen@henkilostoasiantuntijat.fi

 

Suomen Henkilöstöasiantuntijat on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan toimija. Palveluihimme kuuluvat rekrytointiratkaisut, henkilöstövuokraus sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.

Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Mehiläinen Oy:n kautta.

Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!

Seuraa työpaikkailmoituksiamme kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa:
www.henkilostoasiantuntijat.fi
https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/
https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/
https://twitter.com/henkilostoasiat
https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy

Palkkaus:Marava tes
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Laura Liikanen
laura.liikanen@henkilostoasiantuntijat.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: