Suomalainen Kirjakauppa Oy

Myyjä RAUMA keskimäärin 15 t vko

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 10.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 07.05.2024, 23:59
  • 07.05.2024, 23:59

Myyjä RAUMA keskimäärin 15 t vko

Myyjä RAUMA keskimäärin 15 t vko, Suomalainen Kirjakauppa Oy, Rauma

Oletko asiakkaista syttyvä myyjä ja viihdyt joulumyynnin vilinässä ja vilskeessä? Haluatko olla osa Suomen pöllöintä työyhteisöä?

Etsimme nyt uutta työkaveria osaksi RAUMAN myyntitiimiämme. Haemme avointa ja aktiivista kollegaa joulusesongin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 20.11.2023-14.1.2024, keskimääräinen viikkotyöaika on 15 t/vko.

Palvelukonseptiimme kuuluu asiakkaan henkilökohtainen huomiointi, uusien elämysten tarjoaminen sekä Suomen Parhaan Asiakaskohtaamisen mukainen myyntityö. Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivisen myyntityön lisäksi myös myymäläilmeestä huolehtiminen sekä muut myymälän päivittäiset tehtävät.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan myyntityön, jossa toimit osana innostavaa työyhteisöä rohkeasti omana itsenäsi. Olemme työpaikka, missä pääset kehittymään vahvuuksiesi kautta ja tuemme polkuasi erikoiskaupan tulevaisuuden ammattilaisena. Osana suomalaista Otava-konsernia kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti toteuttamalla arvojamme vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Lisäksi hyvät työsuhde-edut, kuten henkilökunnan ostoetu Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä ja verkkokaupassa sekä tapaturmavakuutus, kuuluvat kaikille työntekijöillemme.

Palkkaus on kaupanalan TESn mukainen riippuen kaupan työkokemusvuosistasi 12,12 € -13,76 € per tunti, iltalisä klo 18 jälkeen 4 € per tunti, lauantailisä klo 13 jälkeen 5,27 € per tunti ja sunnuntaina tehdystä työstä palkka maksetaan tuplana.

Haemme ensisijaisesti aikaisempaa kokemusta myymälä- ja kassatyöskentelystä omaavaa henkilöä ja ennen kaikkea arvostamme aktiivista, reipasta ja innostunutta asennetta myyjän työhön. Tartut uusiin työtehtäviin avoimin mielin ja myyntityössä teet parhaasi asiakkaan palvelemiseksi, myös kiireen keskellä.

Odotamme, että pystyt palvelemaan asiakkaitamme sujuvasti suomen kielellä ja pääset töihin myymälän aukioloaikojen ja työvuorolistan mukaisesti arkisin sekä viikonloppuisin.

Mikäli sinulta löytyy edellä mainittujen lisäksi halua ja innokkuutta varmistaa koko tiimisi onnistuminen niin työtehtävien kuin tiimihengenkin osalta, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävään valitun henkilön toivomme aloittavan marraskuussa. Käytössämme on työajan tasoittumisjärjestelmä ja tunnit ovat keskimääräisiä viikkotuntimääriä, joten olethan varautunut viikoittaisten tuntimäärien vaihteluun.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, kuitenkin 15.11.2023 klo 2355 mennessä ja kerro mitä haluaisit päästä toteuttamaan meillä ja mitä tuot mukanasi osaavaan porukkaamme. Voit lähettää meille halutessasi myös videotervehdyksesi.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Potentiaalisten hakijoiden kanssa käymme haastatteluja mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä ja päätös palkkauksesta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis mahdollisimman pian!

Palkkaus:Kaupan alan TES B1
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:20.11.2023
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Nimi: Ulla Carroll-Hämäläinen, Puhelin: , Sähköposti: Ulla.Carroll-Hamalainen@suomalainen.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: