Startti lastensuojelupalvelut Oy

Perhetyöntekijä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.06.2024, 23:59
  • 06.06.2024, 23:59

Perhetyöntekijä

Perhetyöntekijä, Startti lastensuojelupalvelut Oy, Helsinki

Olemme yksityinen lastensuojelu- sekä maahanmuuttajapalveluja tarjoava yritys. Palvelumme on kohdennettu ehkäisevän, korjaavan sekä intensiivisen perhe- ja tukityön tarpeessa oleville lapsille ja nuorille perheineen. Missiomme on tuottaa uudenlaisia perhekeskeisiä avohuollon tukipalveluita huostaanottojen ehkäisemiseksi, sekä tarjota jälkihuoltoon tuleville nuorille tukea itsenäisen arjen aloittamiseen.

Lisätietoa: https://www.starttilsp.fi

Haemme nyt jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään tiimiimme koulutettuja perhetyöntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen sekä osa-aikaiseen tuntityöhön. Tuntityö sopii hyvin esimerkiksi henkilöille, joka haluaa lisätuloja oman työn ohella. Tarjoamme työstä kilpailukykyisen palkan. Haemme nyt työntekijöitä Vantaan, Keravan ja Helsingin alueille.

Kelpoisuusehto on soveltuva korkeakoulututkinto ja 2 vuotta työkokemusta lastensuojelusta. Arvostamme kokemusta neuropsykiatrisesta hoitotyöstä (ADHD, autismin kirjo). Myös työkokemus perhekuntoutuksesta sekä neuropsykiatrinen valmentajakoulutus katsotaan eduksi.

Valitun tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työhakemukset voi lähettää osoitteeseen info@starttilsp.fi.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:heti/sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:info@starttilsp.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: