Startti lastensuojelupalvelut Oy

Ammatillinen tukihenkilö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.06.2024, 23:59
  • 06.06.2024, 23:59

Ammatillinen tukihenkilö

Ammatillinen tukihenkilö, Startti lastensuojelupalvelut Oy, Helsinki

Haemme ammatillisia tukihenkilöitä Helsinkiin ja Vantaa-Kerava alueelle!

Olemme yksityinen lastensuojelu- sekä maahanmuuttajapalveluja tarjoava yritys. Palvelumme on kohdennettu ehkäisevän, korjaavan sekä intensiivisen perhe- ja tukityön tarpeessa oleville lapsille ja nuorille perheineen. Missiomme on tuottaa uudenlaisia perhekeskeisiä avohuollon tukipalveluita huostaanottojen ehkäisemiseksi, sekä tarjota jälkihuoltoon tuleville nuorille tukea itsenäisen arjen aloittamiseen.

Lisätietoa: https://www.starttilsp.fi

Haemme nyt jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään tiimiimme ammatillisia tukihenkilöitä. Tässä työssä pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja paljon myös työn toteutukseen. Työ on osa-aikaista tuntityötä ja sopii hyvin esimerkiksi henkilölle, joka haluaa lisätuloja oman työn ohelle. Työtuntien määrä on neuvoteltavissa. Tarjoamme työstä kilpailukykyisen palkan

Ammatillinen tukihenkilötyö on tarkoitettu lastensuojelun asiakkaana oleville lapsille ja nuorille, joilla on pulmia eri elämänalueilla. Työhön liittyy työskentelyä myös nuoren perheen kanssa perheen kokonaisvaltaista hyvinvointia tukien, sekä yhteistyötä mahdollisten muiden yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusehto on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta neuropsykiatrisesta hoitotyöstä (ADHD, autismin kirjo) sekä terapiaosaamista. Myös työkokemus perhekuntoutuksesta sekä neuropsykiatrinen valmentajakoulutus katsotaan eduksi.
Valitun tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työhakemukset voi lähettää osoitteeseen info@starttilsp.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Heti/ Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yhteydenotot: info@starttilsp.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: