Sotkamon kunta

Sotkamon perusopetuksen opettajien sijaisuudet

  • Sijainti Sotkamo
  • Julkaistu 14.08.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 15:00
  • 31.05.2024, 15:00

Sotkamon perusopetuksen opettajien sijaisuudet

Sotkamon perusopetuksen opettajien sijaisuudet, Sotkamon kunta, Sotkamo

Perusopetuksen opettajien sijaisrekisteri kesken vuoden täytettäviä sijaisuuksia varten. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat. Sijaisia kutsutaan töihin tarvittaessa mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä perusopetuksen aineenopetukseen.

Osa pidemmistä sijaisuuksista sekä vakinaiset virat laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Sotkamon kunnan avoimia työpaikkoja Kuntarekryn tai TE-toimiston verkkosivuilta ympäri vuoden.

Sijaiselta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajaksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Palkkaus:OVTES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Ville Manninen, kasvatusjohtaja, p. 044 7502298, ville.manninen@sotkamo.fi
Elina Malinen, koulutoimen toimistosihteeri, p. 044 7502601, elina.malinen@sotkamo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: