Sostuki Oy

Kesätyöntekijä Sosiaalialan ohjaaja, lähihoitaja

  • Sijainti Sastamala
  • Julkaistu 11.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Kesätyöntekijä Sosiaalialan ohjaaja, lähihoitaja

Kesätyöntekijä Sosiaalialan ohjaaja, lähihoitaja, 4 paikkaa, Sostuki Oy, Lastensuojelulaitos Hoppiskoti, Sastamala

Olemme Sastamalan Vammalassa toimiva lastensuojelun sijaishuollon ja laitoshoidon perhekuntoutusta tarjoava yksityinen sosiaalialan yritys. Päätoimialanamme on lastensuojelun laitoshoidon tuottaminen erityistä tukea tarvitseville nuorille. Sostuki Oy;n Hoppiskoti on lämminhenkinen koti kauniin Pirkanmaalaisen luonnon keskellä. Hoppiskoti sijaitsee Sastamalassa, Vammalan keskustan läheisyydessä.

Hoppiskodin erityislastensuojeluyksikkö Rauhala on 6-paikkainen ja Tyynelä 7- paikkainen osasto. Rauhalassa ja Tyynelässä lastensuojelun osaaminen on kohdistunut neuropsykiatrisesti, psykiatrisesti sekä käytöshäiriöin oireileviin pitkäaikaisessa sijoituksessa oleviin 7-18 vuotiaisiin lapsiin.

Henkilökuntamme koostuu vahvoista alan ammattilaisista. Meille hoidon tuloksellisuus, laatu ja ammattitaito ovat prioriteeteissa ensimmäisinä. Henkilökunnassamme toimii sosionomeja, sairaanhoitaja, lähihoitajia ja erityisnuorisotyöntekijöitä. Henkilöstömme ovat lisäkouluttautuneet neuropsykiatrisen valmentajan, päihdetyöntekijän, luonto-ohjaajan ja trauma-/kriisityön koulutuksella.

Toteutamme ratkaisu- ja voimavarakeskeistä hoitoa ja kuntoutusta sekä dialogista vuorovaikutteisuutta.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme kesätyöntekijää lastensuojelun erityisyksikköön.

Ohjaajan tehtävänä on vastata yksikön nuorten kasvatuksesta ja hoidosta omaohjaajana sekä tiimin jäsenenä. Perheiden kanssa tehtävä työ on merkittävässä roolissa. Lisäksi ohjaaja toimii osana moniammatillista verkostoa ja tekee yhteistyötä eri viranomaisten kanssa.

VAATIMUKSET
Olet Lähihoitaja tai lähihoitaja opiskelija ja suorittanut opinnoista 2/3 osaa. Olet luotettava, toiminnallinen, vastuullinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava henkilö. Ammatillinen varmuus ja kyky kohdata nuori ja hänen tarpeensa on välttämätön. Pystyt vastaamaan lasten monimuotoisiin haasteisiin ammattisi tuomalla varmuudella ja pystyt rajaamaan lapsia ja nuoria tarvittaessa. Huumori ja positiivinen elämänasenne on tärkeää ohjaajan työssä. Sinulla on kokemusta lasten ja nuorien kanssa toimimisesta.

Tarjoamme haastavaa työtä energisessä ja iloisessa porukassa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin. Toivomme sinun olevan rehti joukkuepelaaja, joka ei kaihda haasteita. Arvostamme ratkaisukeskeistä työotetta ja positiivista asennetta. Ajokortti edellytetään

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Ota yhteyttä ja lähetä hakemus sähköisesti. Työpaikka täytetään sopivan työntekijän löytyessä

Palkkaus:yksityisen sosiaalialan tes
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:3-vuorotyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: