SOL Henkilöstöpalvelut Oy.

Tuotantotyöntekijöitä, Nokia

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.06.2024, 23:59
  • 01.06.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijöitä, Nokia

Tuotantotyöntekijöitä, Nokia, 2 paikkaa, SOL Henkilöstöpalvelut Oy., Nokia

Kiinnostaako teollisuusala?

Etsimme asiakkaallemme tuotannon tehtävistä kiinnostuneita työntekijöitä tuotantoon Nokian keskustaan.

Työ sisältää mm. erilaisten tuotantokoneiden käyttöä, laadun varmistusta, tavaran siirtoa ja varastointia sekä muita fyysisiä valmiuksia edellyttäviä työtehtäviä. Perehdytyksen jälkeen työssä menestyminen edellyttää myös kykyä itsenäiseen ja huolelliseen työskentelyyn nopeatempoisessa tehdasympäristössä.

Työssä eduksi on mm. hyvät kädentaidot sekä kokemus esim. teollisuudesta, autojen/mopojen rassauksesta tai maatilan töistä, mutta tärkeintä on motivaatio ja uuden oppimisen halu. Työssä pärjää myös ilman aikaisempaa kokemusta alalta hyvän perehdytyksen avulla.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti. Työ on vuorotyötä 5-vuorossa, joten valmius aamu-, ilta- ja yö- sekä viikonloppuvuoroihin tulee olla. Työt alkavat perehdytyksellä heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja valitut henkilöt tulevat työllistymään määräaikaiseen (noin vuoden kestoiseen) tai vakituiseen työsuhteeseen SOL Henkilöstöpalveluiden kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja valituille työntekijöille tullaan tekemään työhöntulotarkastus ja huumausainetesti. Palkkaus perehdytysajan jälkeen n. 15,70- 17 e/h, riippuen työtehtävästäsi.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa työntekijöilleen Smartum-liikuntaedun 6kk työsuhteen jälkeen (työtunteja vähintään 15h/vko).

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi sekä työkokemuksestasi ja liitäthän hakemukseen CV:si. Kerrothan myös etsitkö kokoaikaista työtä, vai keikkatyötä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakulomakkeen kautta sähköisen hakemuksen, sähköpostiin lähetettyjä hakemuksia emme voi ottaa mukaan prosessiin. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joten olethan ripeä. Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluiden Emma Botha, emma.botha@sol.fi.

Palkkaus:Riippuen työtehtävästä, n. 15,70- 17 €/h
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sovitusti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Emma Botha
Henkilöstöasiantuntija
Emma.Botha@sol.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: