SOL Henkilöstöpalvelut Oy.

Tuotantotyöntekijöitä Kaskipuulle

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 23:59
  • 30.05.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijöitä Kaskipuulle

Tuotantotyöntekijöitä Kaskipuulle, 4 paikkaa, SOL Henkilöstöpalvelut Oy., Oulu

OVET AUKI HUIPPUDUUNIIN! 🙂

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys ja valmistaa Suomen suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Tuotantoa on viime vuodet vahvasti kehitetty, ja tällä hetkellä se on Pohjoismaiden nykyaikaisimpia. Kaskipuulla puuseppäosaaminen on arvossaan, ja yritys onkin tunnettu korkealaatuisten ulko- ja parvekeovien ja ikkunoiden valmistuksesta. Kaskipuulla arvostetaan kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin.

Haluaisitko päästä tekemään kotimaisia ovia suomalaisiin koteihin? Etsimme asiakasyrityksellemme Kaskipuulle reippaita työntekijöitä ovituotantoon Ylikiiminkiin Kaskentien yksikköön. Työt alkaa touko-kesäkuussa. Työ on ainakin alkuun päivätyötä, mutta tuotanto voi jossain vaiheessa siirtyä kahteen vuoroon. Työt kestävät alustavasti kesän loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin.

Työtehtäviisi sisältyy erilaisia ovituotannon tehtäviä. Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, kädentaitoja sekä täysi-ikäisyyttä. Tähän tehtävään et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan ennen kaikkea etsimme hyvää asennetta ja kiinnostusta alan tehtäviin. Työtehtäviin tarjotaan kattava ja huolellinen perehdytys.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään modernissa kansainvälisessä konsernissa laadukkaiden tuotteiden parissa. Pääset työskentelemään ammattimaisessa työyhteisössä, jossa viihdytään pitkään! Tarjoamme myös työehtosopimusta paremman palkkauksen.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää tehtävästä. Tavoitat minut arkisin 9-15 numerosta 0405302679 / Elli Tuominen ja sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi. Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Palkkaus:Neuvoteltavissa
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Touko-kesäkuu
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Elli Tuominen
Henkilöstöasiantuntija
Elli.Tuominen@sol.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: