Sirkkis Ky

Yrittäjäksi Lelupuoti Nallukkaan

  • Sijainti Pieksämäki
  • Julkaistu 02.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Yrittäjäksi Lelupuoti Nallukkaan

Yrittäjäksi Lelupuoti Nallukkaan, Sirkkis Ky, Pieksämäki

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä toteuttamaan unelmaasi lelukauppiaana sillä Lelupuoti Nallukka etsii uutta yrittäjää. Lelupuoti Nallukalla on pitkä historia, oma vakiintunut asiakaskunta sekä hyvä maine.

Tuotevalikoimaan kuuluvat lelujen lisäksi lauta- ja palapelit, askartelu- ja taiteilijatarvikkeet sekä pienokaisille lastentarvikkeet. Lisäksi Lelupuoti Nallukka on Juhlamaailman Juhlapiste, jonka kautta saa tilattua erilaisiin juhliin koristelutarvikkeet, myös teemoittain. Asiakaspalaute on positiivista ja Lelupuoti Nallukassa asioiminen on elämys, jollaista nykyisin on harvassa. Nyt tämä satumaa etsii uutta vetäjää!

Kuka Lelupuoti Nallukan yrittäjäksi?
Lelukauppias tarvitsee annoksen intohimoa ja kiinnostusta leluihin, peleihin ja askarteluun.
Nykypäivänä yrittäjyys on erilaista kuin toiminnan käynnistyessä yli 30 vuotta sitten. Mukaan ovat tulleet kivijalan myyntityön lisäksi hyvät sosiaalisen median vaikutusmahdollisuudet myyntiin sekä verkkokaupan kasvu. Panostus sosiaaliseen mediaan tuottaa jo tulosta, kasvua saadaan aikaiseksi verkkokaupan luomisella.

Lelukaupan yrittäjän olisi hyvä hallita aktiivinen somemarkkinointi ja omata hyvät digimarkkinointitaidot. Verkkokaupan perustaminen Lelupuoti Nallukan kivijalkaliikkeen tueksi, mm. asiakaskunnan laajentamiseksi ja näkyyvyden lisäämiseksi, veisi myymälän uudelle vuosikymmenelle.

Lelupuodin asiakkaat tekevät työstä ihanaa
Lapset ovat tietenkin lelukaupan tärkeimpiä asiakkaita, nosteessa ovat myös lauta-ja palapelejä ostavat aikuiset. Askartelu- ja juhlatarvikkeet täydentävät hyvin lelukaupan valikoimaa.
Lelukauppiaan työ on ihanaa, koska asiakkaat ovat ihania. Lelukauppaan tullaan ostoksille hyvällä mielellä ja iloisena. Asiakkaita käy myös lähikunnista, kesäkaudella on paljon mökkiläisiä ja kesäturisteja. Myös kotiseudulla vierailevat perheet poikkeavat usein Nallukkaan. Somemyynnin ansiosta Nallukasta lähetetään asiakkaille paketteja ympäri Suomea.
Hyvä pohja uuden yrittäjän jatkaa lelukauppiaana

Uuden yrittäjän on helppo jatkaa yritystoimintaa valmiin yrityksen omistajana.
Opastan ja autan mielelläni uuden yrittäjän alkuun kaikella vuosien aikana alalta kerryttämälläni tieto-taidolla.
Lelupuodilla on hyvin toimivat ja luotettavat toimittajat sekä mukavat edustajat, mikä helpottaa uuden yrittäjän toimintaa merkittävästi.
Monipuolinen ja kattava tuotevalikoima on yritykselle etu. Siksi valikoimissa on pidetty myös askartelu- ja taitelijatarvikkeet. Lelujen ja askartelutarvikkeiden myynti limittyy ajallisesti mukavasti, koska näiden sesongit ovat eri aikaan vuodesta.
Lelualalla yrittäjyys on turvallista

Lelukauppa on turvallinen ala, jota maailman kriisit eivät heittele niinkuin monia muita aloja. Vanhemmat panostavat lapsiin, vaikka olisi tiukempiakin aikoja. Tämän hetkinen pandemia on jo osoittanut, että lapsille halutaan kuitenkin pitää juhlat, eikä lahjojen hankkimisesta tingitä. Viimevuoden kesä- ja joulukausi sen jo osoittivat.
Turvallisuutta lelualalla lisää myös se, että lelut ovat erittäin testattuja ja lainsäädännöllisesti valvottuja. Ne kestävät myös myynnillisesti aikaa, sillä vanhempiakin leluja aina kysytään.

Mikäli olet kiinnostunut lelujen maailmasta ja yrittäjyydestä, ota rohkeasti yhteyttä!

Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Kirsi Pulkkinen p. 015-348370
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: