Sipoon kunta Sibbo kommun

Socionom inom småbarnspedagogik, Söderkulla försk

  • Sijainti Sipoo
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.05.2024, 16:00
  • 29.05.2024, 16:00

Socionom inom småbarnspedagogik, Söderkulla försk

Socionom inom småbarnspedagogik, Söderkulla försk, Sipoon kunta Sibbo kommun, Sipoo

Ligger småbarnspedagogiken dig varmt om hjärtat?

Vill du vara med och utveckla pedagogiken i en varmhjärtad och omtänksam kommun?
Om svaret är ja, är detta ditt drömjobb!

Vi söker en

SOCIONOM INOM SMÅBARNSPEDAGOGIK till vårt team för ordinarie befattning fr.o.m. 29.7.2024.

Vi beaktar även studerande som är i slutskedet av sina studier. Arbetet inleds i Söderkulla skolas förskola, som erbjuds förskoleundervisning och kompletterande småbarnspedagogik för 6-åriga barn ett år innan skolan börjar.

Förskolan fungerar tillsammas med Söderkulla skola i samma byggnad som Sipoonlahden koulu och näromgivning är mångsidig. Under en promenad hittar du olika omgivningar, skog och stranden vid Tasträsk, sportplan, kyrka och bibliotek. Och på vintern skridskoplan och skidspår.

Socionomen inom småbarnspedagogik ansvarar för barngruppens välbefinnande, gemenskap och delaktighet samt för det mångprofessionella nätverkssamarbetet i frågor som gäller barnets och familjens välbefinnande. Socionomen inom småbarnspedagogik arbetar i barngruppen i par med en lärare inom småbarnspedagogik och en barnskötare och deltar i det mångprofessionella teamets pedagogiska arbete. Socionomen inom småbarnspedagogik ansvarar för främjandet och styrningen av barnens och familjernas välbefinnande.

Vi förväntar oss att du har en positiv attityd, är ansvarsfull och har ett barncentrerat arbetssätt i enlighet med planen för småbarnspedagogik. För att kunna sköta uppgiften framgångsrikt krävs kännedom om nätverkssamarbete, förmåga att identifiera och observera faktorer som påverkar barnens och familjernas välbefinnande samt förmåga att stärka delaktighet och förebygga utslagning.

I Sibbo kommun utvecklar vi småbarnspedagogiken flexibelt, långsiktigt och helhetsmässigt. Vi betonar en verksamhetskultur som inspirerar barn till lek och motion. Närheten till naturen och tvåspråkigheten är våra styrkor. Vi satsar på kunnandet samt på ett arbetssätt som beaktar barnets bästa.

Varför skulle du välja just Sibbo?
– en arbetsgivare som bryr sig om ditt välbefinnande och erbjuder ett brett utbud av personalförmåner
– starkt stöd av din chef, ditt team och speciallärarna
– möjlighet att utbilda dig och utveckla din yrkeskunskap
– introduktion i arbetet
– mångsidiga redskap såsom musikkärra, utlåning av idrottsredskap och småttingbuss

Välkommen till vårt varmhjärtade och innovativa team där vi genomför småbarnspedagogiken i Sibbo med ett stort hjärta!

Behörighetskravet för uppgiften är minst behörighet enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018).

Lönen och villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt AKTA, uppgiftsrelaterade lönen är 2702,17 euro/månad. I arbetsförhållandet tillämpas prövotid. Den som väljs ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd.

Ansökningarna ska lämnas in senast 29.05.2024 kl. 16 via nedanstående länk eller på adressen www.sipoo.fi/sv/rekry Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Palkkaus:Kiinteä palkka, AKTA
Työ alkaa:29.07.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Mer information om uppgiften ges av Maria Blomberg von der Geest, maria.blombergvondergeest@sipoo.fi eller tlfn 040 194 0138.
Yhteystiedot:Blomberg von der Geest, Maria, maria.blombergvondergeest@sipoo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: