Sevalia Oy

Yrittäjä, Helsinki, kotiavut-lisätulomalli

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.05.2024, 18:00
  • 29.05.2024, 18:00

Yrittäjä, Helsinki, kotiavut-lisätulomalli

Yrittäjä, Helsinki, kotiavut-lisätulomalli, Sevalia Oy, Helsinki

Mitä kotipalveluita voit tarjota asiakkaille?

Tällä hetkellä kysyntää on eniten kotisiivouspalvelulle, mutta voit tarjota asiakkaille laajasti myös muita kotipalveluita. Palveluina tällä hetkellä mm. kodin ruoanlaittoapua, kodin järjestelyapua, juhlien järjestämisapua ja kodin digiapua. Voit tarjota asiakkaille myös erilaista koti- ja pihatalkkaripalvelua kuten erilaisia pihan ylläpitotöitä, kiinnitys- ja kunnostustöitä tai vaikkapa huonekalujen kasausta. Lisäksi voit tarjota asiakkaille lisäpalveluita kuten esim. pyykki- ja vaatehuoltoa, asiointiapua tai lemmikkien ulkoilutusta. Uusiakin kotiapuja lisätään palveluun tarpeen mukaan,

Miksi liittyä mukaan?

Oma vapaus: Päätä aina itse, milloin ja mitä palvelua tarjoat asiakkaalle. Käytössäsi on helppokäyttöinen varausjärjestelmä, jonka avulla hallinnoit omaa aikatauluasi. Yhtä lailla päätät luonnollisesti itse palvelujesi hinnat.

Ei sitoutumista: Sinun ei tarvitse sitoutua tiettyyn työmäärään ja halutessasi voi myös helposti lopettaa toiminnan. Sopii toisen alan yrittäjälle ja yhtä hyvin palkkatyön oheen esimerkiksi henkilökohtaisille avustajille ja terveydenhuollon ammattilaiselle.

Ei aloitusmaksuja tai kiinteitä kuluja: Maksat vain toteutuneista ja asiakkaan maksamista maksuista palvelumaksun

Poikkeuksellisen helppo automatisoitu toimintamalli: Saat käyttöösi oman verkkokaupan, maksunvälityspalvelut, sähköisen varausjärjestelmän, markkinoinnin sekä laajan valikoiman muita tukipalveluita. Lisäksi on monia palveluita, jotka hoitavat edullisesti puolestasi kirjapidon, veroilmoituksen ja toiminimen perustamisen.

Mitä odotamme sinulta?

Asiakaspalveluhenkistä ja iloista luonnetta Halu auttaa, taito kuunnella ja vastata asiakkaiden tarpeisiin tehokkaasti

Oma-aloitteisuutta ja ehdotonta luotettavuutta Luotettavuus on kaiken toimintamme perusta

Ripeää ja tarkkaa työskentelyotetta – Työskentelet tarkasti ja ripeästi säilyttäen korkean laadun

Kiinnostuitko?

Jos toimintamallimme voisi sopia sinulle, tutustu siihen tarkemmin tilaamalla esite nettisivuillamme. Halutessasi voit olla meihin yhteydessä ja keskustella mahdollisuudesta liittyä kasvavaan joukkoomme.

Palkkaus:Muu, Hinnoittelet itse palvelusi
Työ alkaa:rekry@sevalia.fi
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 0.0-20.0 tuntia viikossa
Yhteystiedot:rekry@sevalia.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: