Securitas Oy

Asiakaspalvelun ammattilainen teollisuuden

  • Sijainti Kittilä
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.03.2024, 23:59
  • 15.03.2024, 23:59

Asiakaspalvelun ammattilainen teollisuuden

Asiakaspalvelun ammattilainen teollisuuden, Securitas Oy, Kittilä

Yrityksen kuvaus
Oletko sinä turvallisuuden uudet kasvot?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Työn kuvaus
Rakastatko luontoa sekä ulkoilua tunturimaisemissa? Onko ajatuksissasi löytää uusia haasteita vakaassa työympäristössä? Sytyt asiakaspalvelusta ja haluat olla jokaisessa kohtaamisessa luottamuksen arvoinen. Aktiivinen ja monipuolinen työympäristö saa sinusta parhaat puolesi esiin.

Haemme vahvistusta teollisuuden kohteeseen, jossa hyvä asiakaspalvelu ja turvallisuuslähtöiset työskentelytavat ovat meidän tapa toimia.

Työtehtäväsi koostuvat mm.

– asiakaspalvelusta

– vieraiden vastaanottamisesta

– alue kierroksista

– sekä teknisten järjestelmien hallinnasta

Toimit tärkeässä roolissa asiakkuudessamme kaiken keskiössä. Olet vuorovaikutuksessa asiakkaan edustajien kanssa päivittäin sekä olet ensimmäinen kontakti asiakkaamme vieraille. Tukena sinulla on paikallinen työnjohto kohteessa päivittäin.

Työtä tehdään jokaisena viikon päivänä ja kokemuksen kertyessä työntekijä perehdytetään myös yövuoroon. Palkkaus vartiointialan työehtosopimuksen mukaisesti taso 3, mahdollisuus vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Pätevyydet
Meille tärkeintä on, että olet kiinnostunut turvallisuus- ja palvelualasta. Arvostamme positiivista asennetta sekä halua kehittyä. Sinulla saattaa olla usean vuoden kokemus asiakaspalvelusta tai liekki on juuri vasta syttynyt asiakaspalvelu- ja turvallisuusalalle.

Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis oppimaan uutta sekä kehittämään itseäsi asiakaspalvelijana. Osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla sekä olla luova rauhallisina hetkinä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä tilannetajua. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kohteessamme työskennellään vartijana, joten tarjoamme valitulle henkilölle mahdollisuuksien mukaan vartijan koulutuksen. Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Lisätiedot
Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Käyttöösi saat lisäksi alan parhaat työvälineet ja kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Paikallinen helposti lähestyttävä työnjohto on tukenasi päivittäin.

Tarjoamme sinulle myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. kausikortti Levin rinteisiin, kuntosalikortti sekä Smartum- ja Epassi etu.

Toivomme, että toimit nopeasti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työt voit aloittaa sovittaessa nopeallakin aikataululla.

Hakuaika päättyy 15.3.2024.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiin, Anni Rastas, 040 480 3454 tai anni.rastas@securitas.fi.

 

Securitaksen löydät myös Facebookista:https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso työpaikan kuvaus, Puh: 0204911, etunimi.sukunimi@securitas.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: