Sastamalan kaupunki

Opettajan sijaisuudet vuosiluokille 7-9

  • Sijainti Sastamala
  • Julkaistu 31.08.2023, 0:00
  • Haku päättyy 01.05.2024, 12:00
  • 01.05.2024, 12:00

Opettajan sijaisuudet vuosiluokille 7-9

Opettajan sijaisuudet vuosiluokille 7-9, Sastamalan kaupunki, Sastamala

Sastamalan kaupungin perusopetus hakee opettajia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin koulujen tarpeiden mukaan. Sijaisuuksien kesto vaihtelee yhdestä päivästä muutamaan viikkoon ja tarve sijaisille on ympäri vuoden.

Sastamalan kaupungilla perusopetusta vuosiluokille 7-9 tarjotaan Mouhijärven yhteiskoululla, Sylvään koululla ja Äetsän koululla.

Sijaiselta odotamme viran kelpoisuusvaatimukset täyttämistä, jotka määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat, opettajiksi aikovat tai muuten sijaisiksi sopivat henkilöt.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä riittävää suomen kielen osaamista. Sijaisen on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun Kuntarekryyn ja TE-toimiston verkkosivuille.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Muistathan päivittää hakemustasi tarvittaessa.

Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Palkkaus:OVTES:n mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:opetuspäällikkö Kati Heikkilä, sähköposti etunimi.sukunimi@sastamala.fi, puh. 040 648 2240
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: