Rusta Finland Oy

Myyjä

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Myyjä

Myyjä, Rusta Finland Oy, Oulu Kaakkuri, Oulu

Haemme myyjää Oulun Kaakkurin tavarataloon

Haemme nyt myyjää myymälä- ja kassatyöhön. Työskentely Rusta-tavaratalossa on vauhdikasta, vaihtelevaa ja hauskaa. Kaikki työpäivät ovat erilaisia! Työskentelet erilaisten tehtävien parissa ja kannat vastuusi joka päivä.

Myyjän tehtävät:
– asetat asiakkaan ja myynnin aina etusijalle sekä autat saavuttamaan ja ylittämään asetetut myynti- ja kannattavuustavoitteet
– työskentelet tehokkaasti kassalla, esillepano-, hinnoittelu- ja varastotehtävissä
– ylläpidät aktiivisesti järjestystä ja siisteyttä

Tehtävässä tarvitset
Odotamme hakijalta reipasta palveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä myyjän työssä. Olet positiivinen tiimipelaaja, jolle asiakaspalvelu on intohimo. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta kaupan alan työstä ja puutarhaosaaminen katsotaan eduksi. Rustan myyjän tärkein ominaisuus on kuitenkin oikea asenne!

Tarjoamme
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sopimustunteja on keskimäärin 20h/viikko. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä erimittaisissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Palkkaus on Kaupan TES:n mukainen. Perehdytämme kaikki työntekijät huolellisesti työtehtäviin.

Arvomme
Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.

Hae paikkaa
Olisiko tämä sinulle sopiva toimenkuva? Jätä hakemuksesi kuitenkin 31.5.2024 mennessä alla olevan linkin kautta. Myymäläpäällikkö Henna Kokkonen (etunimi.sukunimi@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja tehtävistä.

https://avoimiatyopaikkoja.rusta.com/#jobs

Rusta on vähittäiskauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman käytännöllisiä ja muodikkaita kodin, vapaa-ajan ja puutarhan tuotteita. Haluamme asiakkaidemme tuntevan itsensä tervetulleiksi, inspiroituvan ja nauttivan meillä käydessään. Rusta tekee mahdolliseksi ostaa laadukkaita tuotteita parhaimpaan hintaan. Ensimmäinen tavaratalo avattiin vuonna 1986. Tällä hetkellä Rustalla on yli 200 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Suomessa.

Palkkaus:Kaupan TES
Työ alkaa:10.06.2024, tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:osapäivätyö, keskimäärin 20h/vko
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: