Rovaniemen kaupunki

Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 16.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 15:00
  • 31.05.2024, 15:00

Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet

Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet, Rovaniemen kaupunki, Rovaniemi

Rovaniemen kaupungilla on 24 perusopetusta antavaa koulua. Perusopetus on yleissivistävää koulutusta, ja sillä on sekä kasvatus- että opetustehtävä. Perusopetuksen tavoitteena on tukea oppilaiden kasvua ihmisinä ja yhteiskunnan jäseninä sekä opettaa tarpeellisia tietoja ja taitoja. Perusopetus tuottaa kaikille saman jatko-opintokelpoisuuden.

Koulunkäynninohjaaja työskentelee yhteistyössä opettajien kanssa. Hänen tehtävänään on oppilaiden oppimisen ohjaaminen ja toimintakyvyn tukeminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti koulunkäynninohjaajan sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan ammattitutkinto tai erityisammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opiskelijat ja muut henkilöt, joilla on riittävä tehtävän edellyttämä koulutus ja taito.

Sijaisilta edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä oma-aloitteista työotetta. Lisäksi edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja riittävää suomen kielen taitoa. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä oppilas- ja hyvinvointilähtöistä työotetta.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sijaisuuksien tarjoaminen edellyttää, että hakija huolehtii yhteystietojensa ja käytettävyyttä koskevien tietojensa ajantasaisuudesta. Muistathan päivittää hakemustasi tarvittaessa.

Otamme yhteyttä työnhakijaan haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Palkkaus:Kiinteä palkka, KVTES:n mukainen
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Koulujen rehtorit ja koulunjohtajat.
Yhteystiedot:Koulujen rehtorit ja koulunjohtajat.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: