Renoa Group Oy

Ajanvaraaja Turku (Kielitaito Ruotsi)

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

Ajanvaraaja Turku (Kielitaito Ruotsi)

Ajanvaraaja Turku (Kielitaito Ruotsi), Renoa Group Oy, Turku

Haluaisitko auttaa suomalaisia pientaloasujia pidentämään kotiensa elinkaarta? Kaipaatko tsemppaavaa tiimiä, elämäntilanteesi mukaan joustavaa työtä ja uutta askelta työurallesi? Hienoa, meillä on sinulle paikka auki!

Renoalla kysyntää riittää ja kauppa käy – siksi etsimme nyt ruotsinkielen omaavia asiakashankkijoita Turun tiimiin täyttämään myyntiedustajiemme kalenterit asiakastapaamisilla, joiden takana on helppo seistä.

Mistä työssä on kyse?
Suomessa on vajaa miljoona pientaloa, joiden talotekniikka on käyttöikänsä päässä. Asiakashankkijana sinulla on tärkeä tehtävä olla asiakkaiden ensimmäinen kontakti ja auttaa heidät alkuun sähkö-, viemäri- tai putkiremontin toteuttamiseksi. Työlläsi mahdollistat sen, että talojen käyttöikä pitenee eikä asukkaiden tarvitse pohtia, tuleeko keittiöön putkirikko tai lämpeneekö talo kunnolla.

Käytännössä keskustelet puhelimitse remontin suunnitteluajankohdasta ja varaat ympäri Suomea asuvien pientalojen omistajille tapaamisia ruotsin kielellä, joihin myyntiedustajamme saapuvat paikan päälle sopimaan remontin yksityiskohdista ja toteutuksesta asiakkaan kanssa.

Et tarvitse aiempaa kokemusta asiakashankinnasta tai talotekniikasta, sillä tekemällä oppii ja me perehdytämme sinut huolella. Keskityt jokaisen asiakkaan kohdalla talolle ajankohtaiseen remonttiin, eli sinun ei tarvitse tarjota kaikkia remontteja yhden puhelun aikana.

Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevalla toimistolla sinua on vastassa oma tiimisi, johon kuuluu noin kymmenen asiakashankkijaa. Esihenkilö on jatkuvasti läsnä ja auttaa koko tiimiä onnistumaan. Hän antaa henkilökohtaisia vinkkejä ja varmistaa myös sinun kehittymisesi.

Maanantaista perjantaihin klo 9-16 välille ajoittuvia työpäiviäsi rytmittävät tiheään pidetyt tauot, joiden aikana ottaa rennosti omassa rauhassa tai jutustella työkavereiden kanssa vaikkapa tulevan viikonlopun suunnitelmista. Tarpeen mukaan voit sopia työajoista joustavasti, jolloin työ sopii myös harrastuksen, opiskelun tai muiden elämän menojen rinnalle.

Mikäs Renoa, kertoisitko lisää?
Tietysti! Olemme Suomen johtava pientaloille talotekniikan palveluita tarjoava organisaatio, joka työllistää yli 300 ammattilaista usealla eri paikkakunnalla. Henkilöstömme on antanut työilmapiirillemme arvosanaksi 9/10 ja asiakastyytyväisyytemme on mitatusti 3,7/4.

Olemme toimineet LVIS-alalla jo 15 vuotta, joiden aikana olemme toteuttaneet yli 40 000 laadukasta remonttia. Tänä päivänä teemme niitä noin 100 viikossa.

Toteutamme ammattitaidolla putkiremontit, viemärin sukitukset, sähkösaneeraukset ja ilma-vesilämpöpumppuasennukset omakotitaloihin ja pienkiinteistöihin.

Renoan vakavarainen kasvu mahdollistaa asiakashankkijoidemme menestyksen. Olemme äärimmäisen hyvä työpaikka tehdä asiakashankintaa, sillä käyttämämme järjestelmät ja tekemämme tukitoimet ovat Suomen asiakashankinta-organisaatioiden kärkiluokkaa.

Miksi minun kannattaa hakea töihin Renoalle?
 Pääset mukaan rentoon tiimiin, jossa tsemppaamme toisiamme kohti onnistumisia. Meillä ei ole keskinäistä kilpailuasetelmaa, vaan olemme samalla tärkeällä asialla ja puhallamme yhteen hiileen.

 Tarjoat asiakkaille palvelua, jolle on todellista tarvetta ja kysyntää. Renoan markkina on iso, sillä taloteknisiä remontteja tarvitsevia koteja on Suomessa vajaa miljoona. Voit olla ylpeä siitä, että viikossa toteuttamistamme noin sadasta remontista osa tehdään juuri sinun ansiostasi.

 Palkitsemme parhaat onnistujat kuukausittain. Lisäksi käynnissä on myyntikisoja, joista on voitettu mm. koko tiimin matka Miamiin, 100 euron lahjakortteja, kylpyläviikonloppuja, AirPodeja ja Polarin kelloja. Hyvä meininki on meille tärkeää, ja siksi pääset osallistumaan työhyvinvointia edistäviin aktiviteetteihin sekä tapahtumiin sählyturnauksista rentoihin illanviettoihin ja hienoihin pukujuhliin.

 Työ Renoalla ei ole pelkkä välietappi, vaan haluamme sinun oppivan jatkuvasti ja saavan tästä työstä itsellesi oikean ammatin. Perehdytys ei lopu ensimmäisiin viikkoihin, vaan esimerkiksi viisi vuotta talossa olleet osallistuvat yhä koulutuksiin. Jos intoa löytyy, sinulla on mahdollisuudet edetä urallasi esimerkiksi myyntiedustajan, päällikön tai kouluttajan tehtäviin.

 Entäs se palkka? Perustekemisellä tienaat 2 500-4 500 euroa/kk. Palkkakattoa ei ole, joten jos haluat tienata enemmän, voit tehdä lauantai-vuoroja tai vähän pidempiä päivä.

 Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle myös työterveyshuollon, hammashoidon, Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointisetelit, työsuhdepolkupyörän sekä lukuisia alennuksia vaihtuvista tuotteista ja palveluista.

Mitä toivoisitte minulta?
Emme edellytä sinulta myyntialan osaamista tai talotekniikan tuntemusta, sillä koulutamme sinut uuteen tehtävääsi. Voit olla alanvaihtaja tai asiakashankinnan ammattilainen – eri ikäiseen joukkoomme mahtuu monenlaista osaamista.

Kuten elämässä yleensä, Renoalla kenenkään ei tarvitse olla täydellinen. Jos tunnistat itsessäsi osan seuraavista ominaisuuksista, sovit porukkaamme varmasti:

 Edellytämme että kommunikoit sujuvasti Ruotsin kielellä

 Olet energinen, positiivinen ja sinnikäs.

 Et kavahda rutiininomaista työtä.

Haluatko jutella tehtävästä tarkemmin? Tuleva esihenkilösi Tuomas Hämäläinen vastaa mielellään kysymyksiisi – tavoitat hänet parhaiten soittamalla
numeroon 040 1841968.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Markus Jääskeläinen, markus.jaaskelainen@renoa.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: