Raskaspari Oy

Rengasmyyjä

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 09.06.2024, 23:59
  • 09.06.2024, 23:59

Rengasmyyjä

Rengasmyyjä, Raskaspari Oy, Joensuu

Euromaster-palvelupisteet Iisalmessa, Joensuussa, Mikkelissä, Kotkassa ja Kouvolassa ovat siirtyneet Raskaspari Oy:n operoitavaksi vuoden 2024 alusta lähtien. Raskaspari Oy on raskaan kaluston ammattilainen, jolla on vuosikymmenen kokemus kaluston huoltamisesta ja myynnistä sekä kattavista korjauspalveluista. Euromaster-toimipisteiden myötä toiminta on laajentunut myös henkilöautojen huoltoon ja rengasmyyntiin.

Haemme Joensuun Euromaster-palvelupisteelle

RENGASMYYJÄÄ

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista myyjää henkilöautojen ja raskaan kaluston renkaiden myyntiin. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aiempaa kokemusta renkaiden myynnistä tai vankkaa kokemusta renkaiden parissa työskentelystä sekä tuntemusta Joensuun alueen asiakkaista. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä tartut innolla uusiin haasteisiin.

Tarjoamme hyvät tuotteet, mielenkiintoiset työtehtävät sekä mukavat asiakkaat ja ammattitaitoisen tiimin tukemaan sinua työssäsi. Meillä on hyvät työsuhde-edut, kuten Smartum ja työsuhdepyörä. Pääset myös mukaan kehittämään Euromaster-toimipistettä Joensuun mukavien työkavereiden kanssa. Hae jo tänään!

Palkkaus:Työehtosopimuksen mukainen
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Vakituinen työsuhde
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 9.6.2024 osoitteeseen info@raskaspari.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Yhteystiedot:Petri Räsänen puh: 050 473 0109 tai email: petri.rasanen@euromaster.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: