Rainmaker SalesHow Oy

Taloushallinnon asiantuntija, Komerco Oy, Kuusamo

  • Sijainti Kuusamo
  • Julkaistu 29.08.2023, 0:00
  • Haku päättyy 25.02.2024, 23:59
  • 25.02.2024, 23:59

Taloushallinnon asiantuntija, Komerco Oy, Kuusamo

Taloushallinnon asiantuntija, Komerco Oy, Kuusamo, Rainmaker SalesHow Oy, Kuusamo

Talousverkko-ketjuun kuuluva Tilitoimisto Komerco on Taivalkoskella, Posiolla ja Kuusamossa toimiva täyden palvelun tilitoimisto. Tarjoamme monipuolisia taloushallinnon perus- ja asiantuntijapalveluita yli 30 vuoden kokemuksella. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen kuin suuremmankin yrityksen kirjanpidon ja palkanlaskennan. Henkilökohtainen ja laadukas asiakaspalvelu on toimintamme keskiössä, ja asiakkaan ja tilitoimiston välinen luottamus on yrityksemme tärkeimpiä arvoja. www.komerco.fi

Hei taloushallinnon asiantuntija

Haemme nyt Komercon osaavaan porukkaan täydennykseksi kirjanpitäjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Kuusamoon.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten, kooltaan ja haastavuudeltaan vaihtelevien asiakkuuksien parissa, yhdessä työhönsä intohimolla suhtautuvan tiimisi kanssa. Tehtävässä pääset hoitamaan asiakkaidemme taloushallintoa itsenäisesti aina kirjanpidosta tilinpäätöksiin.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi) ja aiempaa kokemusta kirjanpitäjän tehtävistä. Käyttämiemme ohjelmien (Procountor, Netvisor) käyttökokemus, sekä tilinpäätöstaito katsotaan eduksi. Kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin asenteesi, motivaatiosi ja halusi oppia uutta.

Paras mahdollinen asiakaskokemus on toimintamme keskiössä, joten toivomme, että asiakkaiden kanssa työskentely on sinulle mielekästä. Rutiinit ovat tärkeä osa työtäsi, mutta niiden hallitsemisen lisäksi toivomme, että haluat ymmärtää asiakkaidesi liiketoimintaa myös laajemmin – varsinkin osaamisesi karttuessa. Näiden, kuten muidenkin kehittymistäsi tukevien tavoitteiden saavuttamisessa autamme ja tuemme sinua.

Mitä tarjoamme sinulle?

Talousverkko on ympäri Suomea toimiva tilitoimistoketju. Talousverkolla tukenasi on laaja verkosto alan asiantuntijoita ympäri Suomea: meillä on tilitoimistoja 24 eri paikkakunnalla ja talousverkkolaisia yhteensä yli 130. Oma työyhteisösi Komercolla on kuitenkin tiivis, pienempi porukka. Sinun ei siis tarvitse valita ison talon etujen ja tiiviin työyhteisön väliltä, vaan saat parhaat puolet molemmista.

Laajan ja monipuolisen asiakaskuntamme myötä pystymme kokoamaan sinulle osaamistasi, aiempaa kokemustasi ja motivaatiotasi parhaiten vastaavan asiakassalkun.

Lisäksi tarjoamme sinulle joustavan työajan, monipuolista koulutusta osaamisesi ja kehittymisesi tukemiseksi.

Mikäli tässä ilmoituksessa kuvattu tehtävä sai mielenkiintosi heräämään, niin hae rohkeasti! Hakuaika päättyy 13.9.2023. Tavoitteenamme on palkata uusi kollega tiimiin syksyn aikana.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Toimipaikka: Kuusamo

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Salla Sironen, HR
p. 040 350 6439
salla.sironen@divestgroup.fi

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Salla Sironen, salla.sironen@divestgroup.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: