Rainmaker Group Oy

Palvelumyyjä B2C-vakuutusmyyntiin Fennialle, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 12.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.04.2024, 23:59
  • 26.04.2024, 23:59

Palvelumyyjä B2C-vakuutusmyyntiin Fennialle, Turku

Palvelumyyjä B2C-vakuutusmyyntiin Fennialle, Rainmaker Group Oy, Turku

Tunnetko vetoa vastuulliseen myyntityöhön? Haluatko olla mukana vaikuttamassa muuttuvaan maailmaan? Entä miltä kuulostaa työ joustavassa työympäristössä?Jos vastasit mielessäsi kyllä, niin jatka lukemista.
Palkkaamme 10 innokasta palvelumyyjää kuluttajamyyntiin edustamaan suomalaista vakuutusyhtiötä. Työsi on rakentaa erinomaisia asiakaskohtaamisia ja vakuuttaa suomalaiset niin, kuin vakuutusyhtiössä kuuluukin. Toivomme sinulla olevan erinomaiset vuorovaikutustaidot, innostunut asenne myyntiä kohtaan, sekä hyvä suomen kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi. Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan uutta! Rainmakerilla työtehtäviin annetaan työsuhteen alussa kattava koulutus, joka on yhden kuukauden mittainen. Rainmakerin koulutusjakso on palkallinen (85% palkka.)

Miksi hypätä vakuutusten maailmaan kanssamme?
Pääset eturivin paikalle myymään tunnetun vakuutusalan toimijan ratkaisuja puhelimitse sekä kehittämään omaa ammatillista myyntiosaamista tulevaisuuden haasteisiin. Tehtävänäsi on varmistaa nykyasiakkaille parhaat mahdolliset palvelut heidän tarpeisiinsa ja sekä uusmyynti uusille asiakkaille laadukkaiden asiakashoitomallien mukaisesti.

Vahinkovakuuttamiseen erikoistuneen Fennian juuret ylettyvät vuoteen 1882 ja palvelumyyjän roolissa Fennialla rakennamme tulevaisuutta asiakkaitamme varten laajalla tuotevalikoimalla yksityishenkilöille.

Asiakaskohtaamiset tapahtuvat puhelimitse, joten tehtävässä kehität kallisarvoista kokemusta ja osaamistasi vuorovaikutuksesta.

Liityt rakenteilla olevaan tiimiin, joten pääset osaltasi vaikuttamaan sen työskentelytapoihin ja toimintamalleihin.

Mukavat työajat toimistoaikojen puitteissa.

Motivoiva ja onnistumiseen ohjaava palkkiomalli, jolla voit vaikuttaa omaan ansiotasoosi.

Saat asianmukaiset välineet ja laitteet onnistuaksesi työssä.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja monipuoliset uramahdollisuudet.

Tervetuloa tekemään työtä, jolla on tarkoitus!
Työajat, palkkaus ja työsuhde

Työajat: pääasiassa 9.00-18.00 välillä arkisin. Lauantaisin työskentely on erikseen sovittavissa.

Palkkaus: kokoaikaisen työntekijän pohjapalkaksi muodostuu 1890e/kk + provisiot myyntien mukaan. Tavoitteena yli 3000e kuukausiansiot. Koulutusjakson palkkaus on 85% sovitusta pohjapalkasta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.

Työsuhde: vakituinen, kokoaikainen

Aloitus: 03.05.2024

Työpaikan sijainti: Turku. Työtä tehdään toimistolta käsin. Etätyöskentely on sovittavissa työnantajan kanssa.

Mitä sinulta odotetaan?
– Toivomme, että sinulta löytyisi myyntikokemusta, mutta halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi ja kiinnostus tuotteitamme kohtaan ovat tätäkin tärkeämpiä.

– Olet positiivinen ja ympärillesi hyvää ilmapiiriä luova henkilö, joka syttyy asiakastyöstä ja nauttii myyntityöstä.

– Perusosaaminen tietoteknisistä taidoista ja rohkeutta työskennellä puhelimessa.

– Innokas oppimaan uutta sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

– Haluat haastaa itseäsi sekä tunnet onnistumisen tunteen hyvistä tuloksista.

Työssä menestyt, jos sinulle on luontaista työskennellä tavoitteellisesti, systemaattisesti ja aktiivisella työskentelyotteella. Ole reilu, rohkea ja omaitsesi!

Rainmaker – Mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme.

Kattava Terveystalon työterveyshuolto.

Tulevaisuutesi, Fennia? Hae paikkaa hakulinkistä!
Käymme hakuaikana hakemuksia läpi, joten laita ihmeessä jo tänään hakemus tulemaan. Rekrytoijana toimii Oodi. (puh. 040 714 7990) Autan mielelläni, jos jäi jotain askarruttamaan!

Paikkakunta: Turku

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Rainmaker Rekrytointi, rekrytointi@rainmaker.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: