Rainmaker Group Oy

Kokki, Rhea Ship Lines, Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 11.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 09.07.2024, 23:59
  • 09.07.2024, 23:59

Kokki, Rhea Ship Lines, Jyväskylä

Kokki, Rhea Ship Lines, Jyväskylä, Rainmaker Group Oy

KESÄSESONKI 2024

Hellat lämpenevät jälleen ja haemme asiakkaallemme Rhea Ship Linesille, M/s Rhealle ja M/s Vellamolle kesäsesongin ajaksi, kiirettä ja keittiön kuumuutta pelkäämättömiä ammattitaitoisia A la Carte kokkeja . Riihivuoreen etsimme myös kokkia, tämä on mahdollista myös sinulle vähemmän kokemusta omaavalle kokille.

TYÖNKUVASI

Olisitko sinä etsimämme keittiön ammattilainen? Sovit tiimiin mikäli olet jo kerryttänyt kokemusta kokin työtehtävistä. Pärjäät mainiosti niin lämpimän kuin myös kylmän keittiön puolella. Arvostamme luonteeltaan joustavaa ja yhteistyökykyistä henkilöä, joka ottaa uudet haasteet itsevarmuudella vastaan. Sinulla on vähintään vuoden verran kokemusta A la Carte-ravintolatoiminnasta ja omistat tietysti hygieniapassin.

Riihikeloon haemme kokkia vastaamaan pääasiassa väliaikatarjoiluista. Tähän tehtävään soveltuu myös aloitteleva kokki.

Tarjolla on kiinnostava ja hauska kesätyö mukavien työkavereiden kanssa, taatusti omaleimaisessa työympäristössä Jyväsjärven kimmeltävillä aalloilla. Vilkkaan kesäsesongin ajan pääset työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä tarjoten asiakkaille herkullisia makuelämyksiä keittiön puolelta.

M/S RHEA
Risteilyalus m/s Rhean kotisatama sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, Lutakon satamassa. Aluksen ravintolat sijoittuvat kolmelle kannelle; yläkannella sijaitsee terassi, keskikannella ruokaravintola ja alakannella iltaravintola.

M/S VELLAMO
Siipirataslaiva Vellamo on rakennettu 1990 Virroilla. 2021 täydellisen remontin käyneenä aluksen uudeksi kotisatamaksi tuli Jyväskylän Lutakon satama. Vellamon Terassilta avautuu upeat maisemat Jyväskylän satamaan. Sisääntulokannella sijaitsee ruokaravintola ja alimmalla kannella on noin 30 henkilön kabinetti.

RIIHIKELO
Tunnelmallinen Ravintola Riihikelo sijaitsee Muuramessa ja palvelee ympäri vuoden. Kesäkaudella nautitaan upeista kesäteatteriesityksistä, joiden lomassa herkutellaan Riihikelon kesäteatteri-menuilla, sekä väliaikatarjoiluilla.

Rhea Ship Lines yhtiöön kuuluu M/s Rhea, Siipirataslaiva M/s Vellamo ja Riihivuoresta löytyvä ravintola Riihikelo, Jyväskylän satamasta löytyvä ravintolalaiva Gaia ja Sataman Kahvila.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Työaika: Työt sijoittuvat touko-syyskuulle, mahdollista sopia myös eri aloitus- ja lopetuspäivämäärät. Tarjoamme sesongin aikana täydet tunnit (säävaraus). Tuntimäärä on myös sovittavissa.

Paikkakunta: Jyväskylä

HAKU KÄYNNISSÄ

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, hakemus kannattaa siksi tehdä pian.
Lisätietoja tehtävästä:
aino.palviainen@rainmaker.fi
040 623 7536, puhelimitse tavoitat minut parhaiten arkisin klo 12.00-15.00.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Rainmaker Rekrytointi, rekrytointi@rainmaker.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: