Rainmaker Group Oy

Esihenkilöksi Lumme Energian myynnilliseen asiakaspalveluun

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 27.03.2024, 0:00
  • Suljettu 14.04.2024, 23:59

Esihenkilöksi Lumme Energian myynnilliseen asiakaspalveluun

Esihenkilöksi Lumme Energian myynnilliseen asiakaspalveluun, Rainmaker Group Oy, Turku

Kaipaatko uusia haasteita urallasi? Koetko omaavasi taidot tiimin johtamiseen ja virtaavasi energistä asennetta? Etsimme innostunutta henkilöä johtamaan Turkuun Lumme Energian asiakaspalvelutiimiämme kohti yhteisiä tavoitteita ja loistavia asiakaskokemuksia!
Energia-alalla työskenteleminen tarjoaa monipuolisia ja innostavia työmahdollisuuksia niille, jotka haluavat olla osa kehitystä kohti kestävämpää ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta.

Tehtävän kuvaus
Johdat ja ohjaat myynnillisen asiakaspalvelun tiimiä tehtävissään varmistaen tehokkaan toiminnan ja hyvän asiakaskokemuksen. Sinä, Esihenkilönä, toimit tiimisi vahvana johtajana ja esikuvana asiakaskohtaamisissa. Sinun energinen asenteesi ja omakohtainen panoksesi innostavat tiimisi jäseniä ylittämään itsensä ja saavuttamaan yhdessä tavoitteet. Tehtävässäsi painotamme työsuorituksen laadullista, tehokasta ja myynnillistä puolta. Luot tiimillesi turvallisen ja kannustavan työympäristön, jossa jokainen voi kukoistaa parhaalla mahdollisella tavalla. Osallistut aktiivisesti yhteistyöhön Rainmakerin sisällä ja asiakkaan seurantapalavereihin varmistaaksesi, että olemme aina ajan tasalla ja valmiina vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Ketä etsimme?
Sinulta löytyy osaamista myynnillisestä asiakaspalvelusta ja arvostamme energia-alan kokemusta.

Kykyä myynnilliseen valmennukseen ja auttaa erilaisia ihmisiä onnistumaan tavoitteidensa saavuttamisessa

Itsensä johtamisen taitoa, viestintä ja vuorovaikutustaitoja

Vastuullisuutta sekä edellytyksiä omaksua tarvittava asiakastyöosaaminen

Mitä me tarjoamme?
– Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa vastuullisessa roolissa tulevaisuuden alalla.

– Työn alussa saat perusteellisen ja kattavan perehdytyksen tehtävääsi ja oman esimiehesi ja yrityksemme tuen, jotta pystyt jatkuvasti kehittymään esimiehenä.

– Kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden bonuksiin.

– Monipuoliset henkilöstöedut.

Mitä muuten tiimisi tulee tekeekään?
Lumme Energian asiakaspalvelutiimimme toimii yhteydenottopisteenä asiakkaille puhelimitse ja sähköpostitse vastaten kysymyksiin liittyen sähkösopimuksiin, laskutukseen, häiriötilanteisiin ja muiden palveluiden päivityksiin. Asiakaspalvelijat huolehtivat nykyisten asiakkaidemme loistosta tarjoamalla heille parasta mahdollista palvelua. Työnkuvaan kuuluvat myös monipuoliset sopimuksiin ja asiakkuuksiin liittyvät back office tehtävät, joissa tarvitaan ratkaisukeskeistä otetta.

Tule rakentamaan kanssamme upeita asiakaskokemuksia ja saavuttamaan yhteisiä tavoitteita!

Rainmaker – mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme.

Kattava Terveystalon työterveyshuolto.

Lumme Energiasta
Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen

Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen

Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen

Jätä meille hakemuksesi kohdasta ”Hae työpaikkaa” jo tänään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, rekrytoijana toimii Oodi. Tavoitat minut puhelimitse tai Whatsappilla puh. 040 714 7990)

Paikkakunta: Turku
Aloitus: Sopimuksen mukaan toukokuussa.
Palkkaus: kiinteä kuukausipalkka +bonukset
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 37,5 h/viikko

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Rainmaker Rekrytointi, rekrytointi@rainmaker.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: