Porkkana ja Keppi Oy

NUOREMPI AUTOMAATIOINSINÖÖRI

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 28.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

NUOREMPI AUTOMAATIOINSINÖÖRI

NUOREMPI AUTOMAATIOINSINÖÖRI, Porkkana ja Keppi Oy, Tampere

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Autamme maailmaa ajamaan fiksummin. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2021 yhtiömme liikevaihto oli noin 1,7 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 900. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi (http://www.nokianrenkaat.fi) .

https://youtu.be/SulX6GGtkmA

Etsimme nyt uuteen rooliin

 NUOREMPAA AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Nokian Renkaiden mukavaan kunnossapidon tiimiin Nokialle.

 Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset osaksi kolmen hengen asiantuntijatiimiämme ja toimimaan tehtaamme tuotannon tukena. Saat mahdollisuuden tutustua monipuoliseen automaatiopuolen kenttään, ja kehittyä tehtävän puitteissa rautaiseksi automaatiopuolen ammattilaiseksi. Tehtävänäsi on sparrailla tuotantotiimimme kanssa mm. järjestelmistä tai päivityksistä sekä ratkoa haastavia vianhakutehtäviä. Olet aktiivisesti mukana kehittämässä kunnossapidon toimintojamme. Työyhteisöämme kuvaa se, että olemme ylpeitä siitä mitä teemme, korkealuokkaisia tuotteita laadukkaassa tuotantoympäristössä.

Jotta pärjäät meillä, toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta sähkö- tai automaatiopuolen hands-on tehtävistä esim. asentajan roolissa, sekä soveltuva automaatioalan korkeakoulututkinto. Osaat priorisoida ja toimia itseohjautuvasti, sillä lankoja on käsissäsi useita. Työkalujen suhteen olemme joustavia, meillä on useita eri järjestelmiä käytössä, ja siksi riittää, että sinulla on kokemusta jonkin kanssa pelaamisesta. Logiikkaohjelmoinnista perusteiden hallinta olisi myös suotavaa. Tyyppinä olet kehittymishaluinen ja utelias. Sinua kuvaillaan hyväksi työkaveriksi, eikä hurtista huumoristakaan ole haittaa. Kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti, että kirjallisesti suomeksi ja vähintään rallienglanniksi.

 Miksi Renkaille töihin? Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän, jota pääset myös itse rakentamaan. Pääset mukaan asiantuntevaan ja rempseään työyhteisön. Meillä saat myös kilpailukykyisen palkkauksen bonusjärjestelmineen sekä liikuntaedun. Käytössämme on modernit työvälineet ja toimintatavat sekä ison konsernin tuki. Samaan aikaan olemme ketterä ja reagointikykyinen toimija. Työtä tässä roolissa tehdään Nokian pääkallopaikalta kahdessa vuorossa kiertävästi seitsemänä päivänä viikossa.

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Nokian Renkaista työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 4.12.2023.

Huomioithan tehtävän hakuajan, toiveemme on päästä etenemään potentiaalisten kandien kanssa mahdollisimman nopeasti prosessissa.

Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Tina, puh.050 4657404.

 Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tina , tina@porkkanajakeppi.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: