Poolia Henkilöstövuokraus Oy

Henkilöstökonsultti

  • Sijainti
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Henkilöstökonsultti

Henkilöstökonsultti, Poolia Henkilöstövuokraus Oy

Oletko valmis astumaan mukaan Poolia Works Kokkolan tiimiin? Etsimme iloista ja heittäytymiskykyistä, ruotsia osaavaa henkiölstökonsulttia!

Työtehtävä
Toimit asiakasvastuullisena henkilöstökonsulttina vastaten nimetyistä asiakkuuksista. Olet aktiivisesti yhteydessä olemassa oleviin ja uusiin asiakkaisiin ja osallistut asiakastapaamisiin. Vastaat rekrytointi- ja henkilöstövuokrausprosessien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä ja hallinnasta asiakkaidemme toimeksiannoissa. Päivittäinen työsi koostuu muun muassa työpaikkailmoitusten laadinnasta, työnhakijoiden läpikäynnistä, työhaastatteluista ja työsopimusten sekä muiden työsuhteisiin liittyvien prosessien hoidosta.

Odotamme

muutaman vuoden työkokemusta myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta tai henkilöstöhallinnosta. Pystyt mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja ongelmanratkaisukykysi on loistava. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi tarvittaessa englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työskentelyotteesi on proaktiivinen ja joustava sekä tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi katsomme työkokemuksen ja tietämyksen toimisto-, asiakaspalvelu-, taloushallinto tai teollisuusaloilta sekä työlainsäädännöstä.

Tarjoamme
– Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
– Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän
– Mukavan managerin ja koko organisaation tuen työllesi
– Mahdollisuuden hybridityöhön

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimanageri Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@poolia.fi / puh. 0207290850.

Poolia
Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. HPL:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta?www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Yli 12kk
Työaika:kokoaikatyö, 8h/pvä
Yhteystiedot:Chan, Viivi Wai Yin
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: