Pohjois-Savon hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä Keskisen alueen LaNun tiimiin

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 12:00
  • 30.05.2024, 12:00

Sosiaalityöntekijä Keskisen alueen LaNun tiimiin

Sosiaalityöntekijä Keskisen alueen LaNun tiimiin, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Kuopio

Etsimme Sinua sosiaalityöntekijä vakituiseen työsuhteeseen lasten ja nuorten mielenterveys ja päihdepalveluihin. Työyksikkö palvelusuhteen alkaessa on Pohjois-Savon hyvinvointialueen perhekeskuksessa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?
Perhekeskuksen lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat perusterveydenhuollon palveluita. Nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat tarkoitettu 13-19 -vuotiaiden lasten hoitoon perheineen ja verkostoineen. Palveluissa hoidetaan lievästi ja keskivaikeasti oireilevia nuoria. Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa työskentelee psykologian-, hoitotyön-, sosiaalityön- ja lääketieteen osaajia. Työtä tehdään moniammatillisesti. Yhteistyötä tehdään tarvittaessa eri verkostojen kanssa.

Millaiseen tehtävään haemme tekijää?
Sosiaalityöntekijänä tulet työskentelemään nuorten mielenterveystiimin moniammatillisessa tiimissä, jossa hoidetaan13-19 – vuotiaita Kuopiolaisia lapsia. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuluu mm. perhe- ja verkostotyö sekä toimia sosiaalityön asiantuntijana. Työskentely sisältää yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan perhe- ja verkostotyötä, tutkimuksia sekä kuntoutusta. Lisäksi palveluissa on myös ryhmätoimintoja.

Työ on itsenäistä, mutta tiimituki on vahva. Työskentelyn tukena on säännöllinen työnohjaus. Tarjoamme työntekijöillemme myös ePassi rahaa työhyvinvoinnin tukemiseksi ja työterveyshuollon palvelut. Odotamme sinulta ammatillista osaamista, kiinnostusta työn kehittämiseen, hyviä vuorovaikutus taitoja ja oman työn organisointi taitoja.

Palkka 3 792,65 €/kk
Työaika 37.75 h/vko

Kiinnostuitko?

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§). Eduksi katsotaan työkokemus ja/tai osaaminen psykiatrisesta työstä lasten ja perheiden kanssa sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa, joka on kuusi (6) kuukautta.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä Pohjois-Savon hyvinvointialueella!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 3 792,65 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Palveluesihenkilö
Tarja Lilja
p. 044 718 7964
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: