Pohjois-Savon hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, Kasvatus- ja perheneuvonta

  • Sijainti
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 11.06.2024, 12:00
  • 11.06.2024, 12:00

Sosiaalityöntekijä, Kasvatus- ja perheneuvonta

Sosiaalityöntekijä, Kasvatus- ja perheneuvonta, Pohjois-Savon hyvinvointialue

Etsimme Pohjois-Savon hyvinvointialueen perhekeskukseen sosiaalityöntekijää kasvatus- ja perheneuvontaan vakituiseen virkasuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työn aloitusvaiheessa päätyöpisteesi sijaitsee Suonenjoella, mutta työtä tehdään tarpeen mukaan myös muissa kunnissa.

 
Keitä me olemme?
Meillä perhekeskuksessa työskentelee ammattitaitoinen, myönteinen ja huumorintajuinen porukka. Kasvatus- ja perheneuvonta muodostuu ammattitaitoisesta ja lämminhenkisestä tiimistä. Haemme joukkoomme sosiaalityöntekijää, joka omalta osaltaan ylläpitää tiimimme positiivista, innostunutta ja motivoitunutta työilmapiiriä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalityöntekijä työskentelee osana kokenutta monialaista tiimiä. Kasvatus- ja perheneuvonta on matalan kynnyksen kohdennettu palvelu alle 18-vuotiaiden lasten perheille. Kasvatus- ja perheneuvontaan sisältyy lasten kasvuun ja kehitykseen, vanhemmuuteen ja perhesuhteisiin liittyvää arviointia, ohjausta, asiantuntijaneuvontaa ja muuta tukea.

Työ pitää sisällään myös sosiaalihuoltolain mukaista palvelutarpeen arviointia ja palveluihin ohjaamista. Työhön sisältyy yksilö-, työpari- ja verkostotyötä sekä asiakasryhmien vetämistä. Kasvatus- ja perheneuvonnasta tehdään yhteistyötä ja tarjotaan konsultaatiota muille lasten ja perheiden kanssa työskenteleville toimijoille.
 
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana kehittyvää lapsi- ja perhelähtöistä perhekeskusta, perehdytyksen, osaavan tiimin ja lähiesihenkilön tuen. Kalenterisi pääset suunnittelemaan itse ja työajan käytössä voit hyödyntää liukumaa. Työtäsi tukevat säännölliset tiimikokoukset ja työnohjaus, johtavan sosiaalityöntekijän tuki sekä moniammatilliset tiimit. Lisäksi tuemme työnhyvinvointia mm. ePassilla ja työterveyshuollon palveluilla.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 3900 €/kk.

 
Oletko Sinä etsimämme henkilö?
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7§ mukainen laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys.

Asiakastyö edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakkaan kohtaamisen taitoja. Työssä tarvitaan hyviä tiimityö- ja verkostotyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kehitysmyönteisyyttä. Työtä tehdään pääasiassa monialaisena työparityönä. Eduksi katsotaan kokemus lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä, sekä työtä tukeva erikoistumis- ja täydennyskoulutus.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote sekä lääkärintodistus soveltuvuudesta työtehtävään. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
 
Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas- tai potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
 
Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa.

Viran täytössä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
 
Tule mukaan, odotamme innolla yhteistyötä kanssasi ja toivotamme Sinut tervetulleeksi osaksi tiimiämme! Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Palkkaus:Kiinteä palkka, Palkkaus toteutuu SOTE-s
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Alue-esihenkilö Eija Komulainen, eija.komulainen@pshyvinvointialue.fi, puh. 0400575184
Yhteystiedot:Komulainen, Eija, eija.komulainen@pshyvinvointialue.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: