Pohjois-Savon hyvinvointialue

Sairaanhoitaja (2) nuorisopsykiatrian poliklinika

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 12:00
  • 31.05.2024, 12:00

Sairaanhoitaja (2) nuorisopsykiatrian poliklinika

Sairaanhoitaja (2) nuorisopsykiatrian poliklinika, 2 paikkaa, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Kuopio

Keitä olemme ja millaiseen tehtävään Sinua etsimme?

Nuorisopsykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan 14-19 -vuotiaita nuoria, joilla on vakavia psyykkisiä ongelmia ja usein myös heikentynyt toimintakyky. Työ sisältää yksilö-, perhe- ja verkostotyötä.

Sairaanhoitaja kehittää omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua näyttöön perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Olisiko tämä mielenkiintoinen tehtävä juuri sinua varten?

Tarjoamme monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden syventää hoitotyön osaamista koulutuksin, työkierrossa eri yksiköissä ja yksiköiden toiminnan kehittämisessä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja palkka tehtävässä on 2 914,70 €/kk. Työhyvinvointisi tueksi sinulla on käytössä Epassi-edut, työterveyshuollon palvelut ja tyhy-toimintaa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Hakijalta edellytetään psykiatrisen hoitotyön perusteiden osaamista.

Arvostamme lisäksi työtehtävän hoitamisessa hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, suunnittelu- ja organisointikykyä, psykiatrista hoitotyötä tukevaa täydennyskoulutuksen kautta hankittua osaamista, yhteistyötaitoja sekä halukkuutta ja kykyä yksiköiden toiminnan ja hoitotyön kehittämiseen.

Muuta huomioitavaa:

Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002).

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Valinnoissa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä. Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2 914,70 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Ylihoitaja Saija Turpeinen, p. 044 717 5250, saija.turpeinen@pshyvinvointialue.fi

Osastonhoitaja Tuula Kuivalainen, p. 044 717 6714, tuula.kuivalainen@pshyvinvointialue.fi

Yhteystiedot:Turpeinen, Saija, saija.turpeinen@pshyvinvointialue.fi, 0447175250
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: