Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Vuoropäälliköitä Break Sokos Hotel Bomban ravinto

  • Sijainti Nurmes
  • Julkaistu 12.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Vuoropäälliköitä Break Sokos Hotel Bomban ravinto

Vuoropäälliköitä Break Sokos Hotel Bomban ravinto, 5 paikkaa, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Nurmes

Etsinnässä VUOROPÄÄLLIKÖITÄ Break Sokos Hotel Bomban ravintoloihin!

Miltä kuulostaisi heittäytyä mukaan luomaan Break Sokos Hotel Bomban uutta lukua ja liittyä osaksi rennon rempseää Bomban heimoa? Juhannuksena 2024 valmistuvan hotellilaajennuksemme myötä rekryämme vahvistusta ammattitaitoiseen jengiimme luomaan mitä parasta karjalalaista vieraanvaraisuutta!

AMMATTITAITOA JA HYVÄÄ HENKEÄ
Etsimme Break Sokos Hotel Bomballe hyvällä asenteella ja ammattimaisella työotteella varustettuja vuoropäälliköitä Bomban ravintolakokonaisuuksiin. Tehtävänäsi on vastata ravintoloiden vuorojohtamisesta, jotta arki soljuu sujuvasti ja pääsemme yhdessä kokemaan ikimuistoisia hetkiä asiakkaidemme kanssa. Myös asiakaspalveluhenkisyytesi on meille tärkeää, sillä tarjoamme asiakkaillemme aina mitä parhainta Karjalalaista vieraanvaraisuutta!

Odotamme sinulta heittäytyvää asennetta ja hyvää tiimihenkeä. Paineensietokyky ja hyvät ongelmanratkaisutaidot ovat sinulla hanskassa, sekä osaat ottaa, että antaa vastuuta. Olethan jo suorittanut hygieniapassin ja sinulla tulisi lisäksi olla anniskelupätevyys. Perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja saat tutustua tiimiläisiin yli osastorajojen – kuulummehan kaikki samaan Bomban heimoon!

HEITTÄYDY MUKAAN
Työsuhde tarjoaa sinulle PKO:n kattavat henkilöstöedut, sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. Vuoropäällikön tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Hakemukset pyydämme 30.04.2024 mennessä. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime hetkille, sillä luemme ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot: Jani Tiainen, ravintolatoimenpäällikkö, jani.tiainen@sok.fi, 010 7623 501.

Lisää Bomban rekrystä ja muut avoimet työpaikat löydät osoitteesta bombanrekry.fi

Kurkkaa millaista meillä on työskennellä osoitteesta pkomara.fi

TERVETULOA BOMBALLE

Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli perinteikkään karjalaiskylän vierellä, Pielisen rannalla Nurmeksessa. Spa Bomban ylellisessä kylpylässä ja ravintoloissa luonto sekä karjalainen mystiikka pilkahtelevat esiin yllättävissäkin paikoissa. Hotellin läheisyydessä oleva Bomban talo näyttelyineen, puoteineen ja ravintoloineen toimii karjalaisen kulttuurin näyteikkunana.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:13.10.2023 tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:kokoaikatyö, 37.5 h viikossa
Yhteystiedot:Hanna Asikainen
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: