Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Vuoromestari Break Sokos Hotel Bomballe Pielisen

  • Sijainti Nurmes
  • Julkaistu 12.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Vuoromestari Break Sokos Hotel Bomballe Pielisen

Vuoromestari Break Sokos Hotel Bomballe Pielisen, 2 paikkaa, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Nurmes

Etsinnässä VUOROMESTARI Break Sokos Hotel Bomballe Pielisen rantaan!

Oletko positiivinen ja energinen tyyppi, jolla ei hymy hyydy kesken kiivaintakaan serviisiä? Kiinnostaisiko sinua olla mukana luomassa ja kehittämässä maistuvia kokemuksia karjalalaisen luksuksen parissa, sekä luotsata tiimiäsi hyvässä hengessä keskellä Pielisen mitä ihaninta maisemaa? Tällaista meillä olisi Bomballa tarjolla!

AMMATTITAITOA JA HYVÄÄ HENKEÄ

Break Sokos Hotel Bomba etsii kahdelle keittiökokonaisuudelleen vuoromestaria luomaan Bomban tarinasta entistäkin maukkaampaa! Hakusessa on hyvällä asenteella ja ammattimaisella työotteella varustettu tekijä, jolla on intoa oppia ja kehittyä työssään. Jos olet innovatiivinen ja heittäytyvä tyyppi, ja sinulla on paloa luoda hyvää niin lautaselle että ympärilleen, voisit olla etsimämme tekijä!

Toimenkuvaan kuuluu keittiöiden toiminnan ohjaaminen työvuorojen aikana, sekä itse työhön osallistuminen. Tehtävänäsi on valvoa ja pitää huoli siitä, että työn ja tuotteen laatu pysyy tasokkaana ja juuri niin maistuvalta kuin olemme asiakkaillemme luvanneet. Sinulta löytyy hyvää tiimihenkeä ja taitoa johtaa joukkoasi esimerkilläsi työvuoroissa, sekä osaat myös puuttua mahdollisiin epäkohtiin. Keittiömme on kaksikielinen, joten kommunikaatio sekä suomeksi että englanniksi on suotavaa!

Toivomme sinulta hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä työskennellä paineen alla. Myös asiakaspalveluhenkisyytesi on meille tärkeää, sillä tarjoamme asiakkaillemme aina mitä parhainta Karjalalaista vieraanvaraisuutta!
Perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja saat tutustua tiimiläisiin yli osastorajojen – kuulummehan kaikki samaan Bomban heimoon!

HEITTÄYDY MUKAAN

Työsuhde tarjoaa sinulle PKO:n kattavat henkilöstöedut, sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. Vuoromestarin tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Hakemukset pyydämme 30.04.2024 mennessä. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime hetkille, sillä luemme ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot: Pasi Brilli, keittiötoimenpäällikkö, pasi.brilli@sok.fi, 010 7623 861.

Lisää Bomban rekrystä ja muut avoimet työpaikat löydät osoitteesta bombanrekry.fi

Kurkkaa millaista meillä on työskennellä osoitteesta pkomara.fi

TERVETULOA BOMBALLE

Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli perinteikkään karjalaiskylän vierellä, Pielisen rannalla Nurmeksessa. Spa Bomban ylellisessä kylpylässä ja ravintoloissa luonto sekä karjalainen mystiikka pilkahtelevat esiin yllättävissäkin paikoissa. Hotellin läheisyydessä oleva Bomban talo näyttelyineen, puoteineen ja ravintoloineen toimii karjalaisen kulttuurin näyteikkunana.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:12.10.2023 tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:kokoaikatyö, 37.5 h viikossa
Yhteystiedot:Hanna Asikainen
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: