Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Liikeideapäällikkö Break Sokos Hotel Bomballe

  • Sijainti Nurmes
  • Julkaistu 12.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Liikeideapäällikkö Break Sokos Hotel Bomballe

Liikeideapäällikkö Break Sokos Hotel Bomballe, 2 paikkaa, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Nurmes

Etsinnässä LIIKEIDEAPÄÄLLIKKÖ Break Sokos Hotel Bomban ravintoloihin!

Miltä kuulostaisi heittäytyä mukaan luomaan Break Sokos Hotel Bomban uutta lukua ja liittyä osaksi rennon rempseää Bomban heimoa? Juhannuksena 2024 valmistuvan hotellilaajennuksemme myötä rekryämme huippuvahvistusta ammattitaitoiseen jengiimme luomaan mitä parasta karjalalaista vieraanvaraisuutta!

VIERAANVARAISUUTTA JA HYVÄÄ HENKEÄ

Etsimme Break Sokos Hotel Bomballe innovatiivista liikeideapäällikköä kahdelle ravintolakokonaisuudelle sekä uutta työkaveria rennon rempseälle Bomban väelle! Tehtävänäsi on työskennellä ravintoloiden salien puolella operatiivisessa toiminnassa, sekä johtaa esimerkilläsi vuoropäälliköitä ja henkilöstöä kohti sujuvampaa arkea ja ikimuistoisia asiakaskokemuksia. Me haluamme, että jokaisen käden jälki pääsee näkymään edukseen työn lopputuloksessa, joten kuulemmekin mielellämme sinun ajatuksiasi ja ideoita siitä, miten saamme vierailukokemuksestamme entistäkin unohtumattomamman.

Odotamme sinulta heittäytyvää asennetta ja hyvää tiimihenkeä. Paineensietokyky ja hyvät ongelmanratkaisutaidot ovat sinulla hanskassa, sekä osaat ottaa, että antaa vastuuta. Tässä työssä sinun ei kuitenkaan tarvitse pärjätä yksin, sillä saat tueksesi huipputyypeistä koostuvan tiimin, sekä tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä ravintolatoimen päällikön oikeana kätenä.

Me Bomballa ajattelemme, että kaiken voi oppia ja oikealla asenteella pääsee pitkälle. Mikäli työskentely Pohjois-Karjalan upeissa maisemissa Pielisen rannalla kera mahtavien työkavereiden kuulostaa sinun jutultasi, heittäydy ihmeessä mukaan me otamme sinusta kopin!

HEITTÄYDY MUKAAN

Työsuhde tarjoaa sinulle PKO:n kattavat henkilöstöedut, sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. Liikeideapäällikön tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Hakemukset pyydämme 30.04.2024 mennessä. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime hetkille, sillä luemme ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot: Jani Tiainen, ravintolatoimenpäällikkö, jani.tiainen@sok.fi, 010 7623 501.

Lisää Bomban rekrystä ja muut avoimet työpaikat löydät osoitteesta bombanrekry.fi

Kurkkaa millaista meillä on työskennellä osoitteesta pkomara.fi

TERVETULOA BOMBALLE

Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli perinteikkään karjalaiskylän vierellä, Pielisen rannalla Nurmeksessa. Spa Bomban ylellisessä kylpylässä ja ravintoloissa luonto sekä karjalainen mystiikka pilkahtelevat esiin yllättävissäkin paikoissa. Hotellin läheisyydessä oleva Bomban talo näyttelyineen, puoteineen ja ravintoloineen toimii karjalaisen kulttuurin näyteikkunana.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:12.10.2023 tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö, 37.5 h viikossa
Yhteystiedot:Hanna Asikainen
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: